Curs de formare la Biblioteca Județeană

• publicat la: 10 martie 2015
Curs de formare la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare și Centrul de Formare „Biblionet”, în parteneriat cu Fundația „Progress”, organizează în perioada 25-26 martie, un curs de formare în metodologia povestirilor digitale. Cursul face parte dintr-o serie de activități cuprinse în Proiectul „Silver Stories” („Povestiri de argint”), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul „Leonardo da Vinci”.

„Silver Stories” (2013-2015) este un parteneriat ce cuprinde universități și organizații neguvernamentale din șase țări, condus de către Universitatea Brighton din Marea Britanie, care vizează cercetarea, educația, formarea de profesioniști în metodologia povestirilor digitale și implicarea părților interesate pentru a forma formatori din rândul persoanelor care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate.

Sunt invitate să se înscrie nouă organizații neguvernamentale (universități, asociații și ONG-uri) care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate și persoane de vârsta a treia și a patra.

Fundația „Progress” va asigura formatorilor și celor nouă cursanți masa de prânz în cele două zile de curs.

Persoanele interesate să participe la cursul de formare în metodologia povestirilor digitale, sunt rugate să contacteze formatorul Raluca Istrate, la telefon 0261-711199, interior 121.

Lasati un comentariu