Cursuri de calificare la AJOFM Satu Mare în cursul lunii martie 2015

• publicat la: 6 martie 2015
Cursuri de calificare la AJOFM Satu Mare în cursul lunii martie 2015

Sarcinile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în anul 2015 în domeniul formării profesionale a adulților sunt multiple. În programul pe anul 2015 este prevăzută calificarea a 666 de persoane în căutarea unui loc de muncă, în meseriile solicitate de agenții economici din județul Satu Mare.

Meseriile prevăzute în Programul județean sunt: agent de securitate, asfaltator, babysitter, bucătar, coafor, cofetar patiser, comunicare în limba engleză, confecționer asamblor articole textile, contabil, electrician de întreținere și reparații în industria mică, frizer, infirmieră, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, lucrător în comerț, lucrător în confecții de piele și înlocuitori, lucrător în structuri pentru construcții, lucrător în tâmplărie, manichiuristă-pedichiuristă, mecanic auto, ospătar, strungar universal, sudor, stivuitorist, tapițer.

Cursurile vor fi gratuite atât pentru șomerii indemnizați, cât și pentru cei neindemnizați. În luna martie 2015 se vor organiza următoarele cursuri de calificare: lucrător în comerț– 14 persoane, mecanic auto-28 de persoane, comunicare în limba engleză– 28 de persoane.

Persoanele interesate se pot adresa Compartimentului de formare profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon: 0261 770 237.

Lasati un comentariu