Noi succese pentru Dari Helga, acum în lotul Ungariei

• publicat la: 9 martie 2015
Noi succese pentru Dari Helga, acum în lotul Ungariei
În perioada 5-8 martie 2015 a avut loc International Malacky Open Slovacia unde au participat sportivi din 15 țări.
Sportiva Dari Helga, elevă la Școala Generală Vasile Lucaciu Carei, componentă a Clubului Copiilor TAPO Carei a fost cooptată pentru prima dată în lotul Ungariei a cucerit medalia de aur la proba de simplu-fete învingând în semifinale pe campioana Ungariei Drabant Anita, iar în finală a trecut cu scorul de 3-1 de reprezentanta Poloniei.
La proba de dublu, împreună cu Drabant Anita au obținut locul II fiind învinse în finală cu scorul de 3-2 de reprezentantele Slovaciei.
Sportivul careian Szilagyi Paul s-a calificat până în sferturile de finală la toate cele trei probe (simplu, dublu și echipe).
Antrenorul Podoba Mircea mulțumește pe această cale tuturor sponsorilor care au asigurat deplasarea.

comentarii

de Horia Mărieș la 9 martie 2015 - 19:27

Sincere felicitări pentra remarcabila sportivă DARI HELGA și pentru excepționalul antrenor, descoperitor de mari talente, MIRCEA PODOBÂ.

de dimitriu radu mihai la 10 martie 2015 - 06:29

vai dar ce s-a intamplat s-au terminat sacul de mare performanta din tara vecina si au ajuns sa se laude cu cele din tara noastra,adica sa isi insusesca ceva pentru care nu au facut ABSOLUT NIMIC si atunci.Dar oricum felicit pa DARI HELGA pentru performanta.Intreb carei tari i se atribuie acest succes?

de podoba mircea la 10 martie 2015 - 13:36

Sportul nu trebuie privit din acest punct de vedere !!! Ca a ajuns Helga la aceasta performanta se multumeste doar ei. Dar ca sa se poata afirma pe plan international,trebuie facute niste „investitii” pe care Federatia Maghiara de tenis de masa (moatsz.hu) le-a acceptat.

de miana la 10 martie 2015 - 13:55

…si pe care investitii primaria carei nu le accepta pentru ca de aici nu le iese la negru nmika…primaria carei nu da doi bani pe cpoii din carei daca nu poate pune de afaceri cu fondurile….doi spagari pusi de primari si crede lajos ca daca pleca la pensie scapa de directia anticoruptie….mare prost

de podoba mircea la 10 martie 2015 - 14:34

Primaria face ce poate, dar la acest nivel tb sa se implice si federatia,fapt care nu se intampla, deoarece lor le trebuie sportivi pe care sa-i duca direct la Eurpoene .Dar pregatirea lor pana atunci costa foarte mult,incluzand parteneri de antrenament si competitii internationale.Toate aceste lucruri au fost acceptate de conducerea federatiei maghiare.Cine este de vina daca acesta este la noi sistemul……????? (din pacate)

de reka la 10 martie 2015 - 14:48

lasa tu sistemul ca acelasi sistem mere si la dumbravita da acolo si primaria este darnica cu sportivii si nu se uita la sume daca fac performante.
cand nu ai primit fonduri de la primarie altfel ai vorbit dar pentru cateva sute de lei in plus se schimba acum discursul ca sa nu urle lajos ca apare pe pagina de buletin….stim noi ce poate pielea lui lajosika si ce bandit este si ce stil are ca tot orasu vorbeste de cum se poarta!

de podoba mircea la 10 martie 2015 - 20:56

„reka” draga !!! Imi pare rau ca asa judeci !!!Echipa din Dumbravita este ajutata 90% de Consiliul Judetean Timis !!!Stiai ??? Iar din aceea diferenta de 10% echipa de copii din Carei nu ar avea probleme financiare la comptetitiile interne pe o perioada de 1 an!!!Poate in viitorul apropiat, cand se vor termina investitiile din Carei,vor fi mai multi bani si pentru sport !!! In consecinta , EU, imi fac treaba de antrenor,si respect pe cei care incearca si reusesc sa ajute acest sport !!!

de mititelu la 10 martie 2015 - 21:47

nu te strofoca mircica ca stim ca nu ai voie sa spui nimika de primarie dk mai vrei sa primesti fonduri de la tata socru..,sa iti fie de bine si sa te ocupi si mai departe de antrenamente ca si pana acuma si poate primesti de la consiliul judetean satu mare ceva malai .

de podoba mircea la 10 martie 2015 - 22:09

Sincer ,orice ajutor financiar este bine venit , ptr ca ,si joi( 12.martie) merg cu 4 copii la un concurs International la Bistrita, unde s-au inscris 13 tari…. si mergem pe banii nostri, doar transportul ne este asigurat !!!! Iar problemele de alta natura ,decat cele legate de sport, sa nu intereseze pe nimeni.Fiecare sa-si vada de „lungul nasului ” !!!! Multumesc !!!!

de gagiu la 10 martie 2015 - 23:06

.bla bla..sa nu intereseze pe nimeni…parca as fi auzit pe socrul lajos vorbind in primarie!
nu degeaba ai luat de la el si banii si vorbele…mai bine faci tu ce sti mai bine si vezi de antrenamentele de copii si ai grija sa nu tot lasi pe ei sa joace pentru alte echipe ca sa plece de la carei !!!

de Tiberiu Vanca la 11 martie 2015 - 08:00

Mircea Podoba: Primeşte felicitări pentru rezultatele excepţionale a muncii pe care o depui. Personal, ca persoană fizică, vă mulţumesc pentru faptul că prin efort susţinut aţi reuşit să învestmântaţi Careiul „În Glorie!”

de eli la 11 martie 2015 - 13:47

doare adevarul? va da cosmaruri ca apar informatii pe care le doriti ascunse si buletinul de carei deranjeaza apele pe care le involburati pe banii careienilor???? fam ciuta simte prea romaneste si nu puteti sa le dati in cap cum ati vrea? a ajuns banul sa va ia si sufletul….pentru o suta data din buzunarul de la spate va prostituati si lasati de izbeliste copii care cauta in alte parti indrumare….?

de Mihai P. la 11 martie 2015 - 14:01

Tot respectul pentru munca antrenorului Podoba Mircea dar e bine sa ne aducem aminte si de cine il sustinea cand era pus deoparte de tata socru din primaria Carei. Puteti sa nu fiti de acord cu consilierul Ciuta dar nu puteti sa afirmati ca nu ajuta careienii chiar daca consilierului Ciuta ii place sa ramana anonim cand face acte caritabile. Un om cu coloana verticala care este un exemplu pentru toti prin ceea ce face atat la firma cat si la consiliul local. Daca am fi avut inca 5 ca si el nu mai era demult primaria un exemplu negativ de comportament intr-un oras multietnic!

de horty la 11 martie 2015 - 15:35

Foarte ok ca ajutati sportivi alui mircea ka omul a facut treaba lui.daca ai ajutat o data sau de mai multe ori trebe sa te lauzi acum.De cred ka mai urmeaza un export de la pingpong,Szilagyi Palika.

de coco la 11 martie 2015 - 15:57

evaziunea…banii la negru….jaful..==primaria carei city;
horty=cersetoru=ciolanistu’csuribury

de tibor la 11 martie 2015 - 16:00

horty= prabusire= mircea din fam.kaiser?

de Horia Mărieș la 11 martie 2015 - 20:09

Vă propun un armistițiu.
Ca între urcraineni și separatiștii proruși.

Scrieți și vorbiți despre orice vă trece prin cap pe aici pe la BdeC, fiindcă trăim într-o țară liberă și fiindcă dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituție, injurați-mă sau vorbiți-mă de rău pe mine (mă ofer voluntar), dar terminați, vă rog eu frumos, pentru măcar 10 ani de acum incolo cu ponegrirea, in orice fel, inclusiv prin atacuri mișele la persoană, a celor doi oameni care chiar că au făcut și mai fac și azi ceva pentru Carei, mă refer la remarcabila sportivă DARI HELGA și la excepționalul antrenor, descoperitor de mari talente, MIRCEA PODOBÂ.

Cãnd eventual unul dintre ponegritori va ajunge măcar la valoarea sportivă a celor doi, o să mai putem discuta.
Până atunci însă, nu!
Vă mulțumesc pentru atenție și pentru înțelegere.

de horty la 11 martie 2015 - 20:29

foarte ok!
promit ca nu spun nici de fierulvechi si nici de cupru si nici de sponsori.De cred ka mai bine liniste!

de podoba mircea la 12 martie 2015 - 13:14

Nesimtire totala !!! Pana unde poate sa se ajunga de la sport la politica !!! Multumesc ptr viziunea clara si democratica a d-ului Horia Maries !!!

de Paul la 17 martie 2015 - 00:38

Mircea te rog frumos sa cerni ce-ti apartine si restu’ uita. Adica!!!! Laudele sunt ale tale iar rautatile nu trebuie observate. Cred ca nu esti naiv sa crezi in acel comentariu, ca fam Ciuta te denigreaza. Ai respectele tuturora si criticile unora putini si mici de tot. Citind printre randuri insa, putem observa putintica de adevar…….. Orice ar fi, RESPECT!

Lasati un comentariu