Agresiune la Ghenci şi furt din biserică la Moftin

• publicat la: 22 aprilie 2015
Agresiune la Ghenci şi furt din biserică la Moftin

Ieri, în jurul orelor 22.00 poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Ghenci o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit în urma investigaţiilor efectuate că pe fondul unor discuţii contradictorii şi a unor neînţelegeri între 2 persoane a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia,  Zsolt D. i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii la nivelul corpului,vecinului său, în vârstă de 17 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, unde a fost diagnosticată cu escoriaţii, nefiind necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În acest caz s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Marţi seara poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi sustras bunuri din incinta unui capele situată pe raza localităţii Moftinu Mic, judeţul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi sustras din incinta clădirii un prelungitor electric, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60 lei. Bărbatul nu se află la prima încălcare a legii.

S-a întocmit dosar penal  şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Lasati un comentariu