Cititorii semnalează….

• publicat la: 17 aprilie 2015
Cititorii semnalează….

Cititorii  careieni semnalează noi cazuri de lucrări făcute  si de mântuială şi în bătaie de joc, de parcă administratia careiană ar vrea să concureze cu cea unde se spune că s-a răsturnat caru’ cu proşti.

După lucrările efectuate in ultima perioada de timp pentru înnoirea  retelei de cabluri  de  alimentare  cu energie electrică, au fost demarate lucrări de reconditionare si asfaltare  a portiunilor distruse.

Joi, careienii care au circulat pe  Calea Mihai Viteazu, au remarcat că pe o parte a carosabilului din faţa magazinului Domo se fac asfaltări. Evident că se aşteptau ca a doua zi să se continue lucrările de asfaltare si pe portiunea rămasă.

Doar că  vineri dimineata, asfaltul proaspăt turnat joi a fost spart  pentru …noi săpături. Ca în balada meşterului Manole… doar că meşterul nu era răspunzător de surparea lucrărilor cum sunt cei care conduc  brambureala careiană, atent supravegheaţi de Poliţia Locală.

Situatia nu este una aparte. Am mai avut parte de asemenea coordonări între executant si administratia careiană în octombrie 2014, în preajma vizitelor oficiale de la sărbătorirea Zilei Armatei Române când asfaltul proaspăt turnat a fost tăiat peste o zi pentru că a fost omisă  introducerea retelei de conducte de  scurgere a apei.

redactia

 

comentarii

de larisa la 21 aprilie 2015 - 22:00

se spune penal si spagar cand vorbesti de individul amintit un mincinos notoriu care crede si el minciunile pe care le spune sfatuit de lajos..vor ramane in istorie ca pata neagra a orasului mai ales dupa ce vor crapa lucrarile facute recent in stil comunist adica furat din materiale ca sa le iasa lor de depuneri si cheltuiala cu prospaturile aduse din slovenia…

de calicu la 22 aprilie 2015 - 10:47

Este un Bulangiu se lauda iarna ca reparatiile sunt bani marunti,de parca ar platii din buzunarele lui.Sai fie rusineeeeeeeeeeeee.

Lasati un comentariu