Directorul Filarmonicii Dinu Lipatti, declarat colaborator al Securităţii

• publicat la: 1 aprilie 2015
Directorul Filarmonicii Dinu Lipatti, declarat colaborator al Securităţii

Directorul Filarmonicii Dinu Lipatti, Rudolf Fatyol, a pierdut irevocabil procesul cu Înalta Curte  de Casaţie şi Justiţie,fiind declarat colaborator al Securităţii.

Înalta Curte a admis ultimul recurs declarat de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii împotriva sentinţei nr. 407 din 7 februarie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Instanța “Constată existenţa calităţii de colaborator al Securităţii în ceea ce îl priveşte pe pârâtul Fatyol Rudolf Stefan, fiul lui Rudolf Elmer şi Elisabeta, născut la data de 02.05.1957 în Carei, jud. Satu Mare, domiciliat în mun. Satu Mare, b-dul. Traian, nr. 7, bloc 1, ap. 3, jud. Satu Mare. Irevocabilă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 31 martie 2015″.

Fatyol a fost declarat colaborator al Securităţii în 2011, dar a atacat în instanţă hotărârea.

comentarii

de Gyuri la 2 aprilie 2015 - 05:55

Cetateanul de onoare al lui Jeni!!

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2015 - 14:57

Niște postări ceva mai vechi ale unora, dar in context.
Nu-i cunosc, habar n-am cine sunt, sper doar că au postat adevărul.

Marcel Papuci:
In tara asta, turnatorii sunt “cetateni de onoare”.
Doi turnatori sunt propusi sa li se acorde titlul de “om al anului 2012″. Unul, Rudolf Fatyol, este directorul Filarmonicii din Satu-Mare si a turnat de a stins. Al doilea, George Vulturescu, este in lucru la C.N.S.A.S. ca turnator sub numele de cod “S3″ si, scrie presa, a turnat cu aprobare speciala deoarece sotia i-a fost colonel de securitate la Baia Mare. Turna sistematic un poet din Maramures care semneaza Radu Ulmeanu.
………………………
Monica Popescu:
26 octombrie 2013 la 14:50
Eu Monica Popescu recunosc ca am turnat. Nu puteam suporta inpertinenti ce incalcau politica partidului. Si astazi sunt pedepsiti cei care au criticat Psd-ul sau alte formatiuni. Pe Valer Marian l-au dat afara pentru ca nu a fost de acord cu Ponta si l-a tradat. Eu l-am raportat pe Viorel Rogoz si am pus si elevii pe urmele lui. Am adunat un material valoros. L-am intocmit in interesul tarii si a poporului. Sotul meu era secretar de partid. Era normal sa fiu vigilenta. Acum, dupa ce partidul a fost inlaturat , sotul a trecut la altul tot atat de uman casi pcr-ul. E vorba de Partidul Socialist al Munci. Noi muncim si azi. Eu am fost promovata in post important. Meritele acelora care au informat sunt recunoscute si astazi. Statul nostru ii apara pe cei care au fost si sunt adevarati patrioti
………………………………………………………..
Sursa: „Moartea lui Mircea Vulcănescu. Un scenariu. | Yorick”.
http://yorick.ro/moartea-lui-mircea-vulcanescu-un-scenariu/

Lasati un comentariu