Femei implicate într-o agresiune la Spital

• publicat la: 7 aprilie 2015
Femei implicate  într-o agresiune la Spital

Ieri în jurul prânzului, poliţiştii din Căpleni au depistat în flagrant o persoană de sex masculin , care ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei Staţii de pompare, situată pe raza localităţii Căpleni.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, bărbatul în vârstă de 29 de ani ar fi sustras din incinta staţiei prin secţionare cu un topor, cabluri electrice şi diverse componente din materiale neferoase.

În acest caz s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Robi B. nu se află la prima încălcare a legii.

Luni , la orele 15.23 poliţiştii din Certeze au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că între două persoane de sex masculine a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia Ioan S. i-ar fi aplicat lui Teodor Z.mai multe  lovituri la nivelul feţei.

Victima a fost transportată la unitatea medicală din Negreşti Oaş în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri legate de o remorcă.

   La Carei poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal a avut loc un incident.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe fondul unor neînţelegeri personale Melinda B. ar fi agresat-o pe Magdalena B., în timp ce aceasta se afla în unitatea medicală.

Ieri, la orele 21.20 poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat.

Oamenii legii au efectuat cercetări în urma cărora au stabilit că Tamas D. în timp ce se deplasa pe raza localităţii Ciumeşti a fost lovit cu un obiect dur,  la nivelul pieptului de către Janos M. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unei stări conflictuale spontane şi a consumului de alcool.

În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

În cadrul acţiunilor desfăşurate luni pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate  65 contravenţii  în valoare  5000  lei.

 

Lasati un comentariu