Kinder Carei obţine locul II la Turneul organizat de FC Bihor

• publicat la: 1 aprilie 2015
Kinder Carei obţine locul II la Turneul organizat de FC Bihor

Sala de sport din Sântandrei a fost gazdă sâmbătă,28 martie 2015, a întrecerilor turneului de fotbal pentru copii organizat de clubul FC Bihor pentru echipele cu jucători născuţi în anul 2006.

Turneul, dotat cu Trofeul FC Bihor 2006, a reunit la start echipe  care au avut participări la turneele finale ale Campionatului Naţional, cum ar fi Luceafărul Cluj sau Kinder Carei. În total au fost zece formaţii, care au reprezentat şase cluburi, Luceafărul Cluj, Viitorul Arad, Şoimii Oradea şi FC Bihor, toate patru aliniind câte două echipe, Kinder Carei şi Viitorul Zalău, doar  o formaţie.

În urma desfăşurării jocurilor din grupe, clasamentele celor două serii au arătat astfel:
Grupa A:
1. Luceafărul Cluj I
2. Kinder Carei
3. Viitorul Arad II
4. Şoimii Oradea roşu
5. FC Bihor albastru
Grupa B:
1. Viitorul Arad I
2. FC Bihor roşu
3. Viitorul Zalău
4. Luceafărul Cluj II
5. Şoimii Oradea galben

Echipa FC Kinder, care s-a clasat pe locul II în grupa A, a obţinut trei victorii, 3-0 cu Viitorul Arad II, 4-0 cu Şoimii Oradea Roşu şi 7-0 cu FC Bihor Albastru şi a suferit o înfrângere, 0-3 cu Luceafărul Cluj II .

În semifinale s-au întâlnit echipele de pe primul loc cu cele de pe poziţia secundă ale grupelor. Astfel, FC Bihor roşu a întâlnit Luceafărul Cluj I, în faţa căreia a cedat cu 0-5, iar Kinder Carei a dispus cu 2-0 de Viitorul Arad I.

În finala mică, FC Bihor roşu s-a duelat din nou cu Viitorul Arad I. După timpul regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1, dar după executarea loviturilor de departajare, arădenii s-au impus cu scorul de 3-2.

În finala mare, Luceafărul Cluj I a depăşit cu scorul de 3-0 echipa Kinder Carei şi şi-a adjudecat trofeul.

Astfel, în clasamentul final al turneului, Luceafărul Cluj I s-a situat pe primul loc, FC Kinder Carei pe poziţia a II-a, Viitorul Arad I pe locul III, iar FC Bihor roşu pe poziţia a IV-a.

La final, fiecare echipă şi jucător au primit diplome şi medalii, iar echipele de pe primele trei locuri şi cupe.

Lotul FC Kinder Carei: Hevele Hunor, Funkenhauzer Ştefan, Varkuti Bencze,Pop Sebastian ,Szabo Norbert ,Mihalca Viktor, Varga Aron, Szenasi Mark, Koch Mate, Srot Adam, Demko Krisztian, Kaufmann David.  Antrenor : Csenteri Jozsef

 

comentarii

de podoba mircea la 1 aprilie 2015 - 20:18

ugyes vagy Csento !!!!

de denis la 3 aprilie 2015 - 21:55

singuru care are treaba cu fotbalu restu cu baniiiiii

de denis la 3 aprilie 2015 - 21:55

singuru care are treaba cu fotbalu restu cu baniiiiii….?

Lasati un comentariu