Premiera piesei de teatru „Cântăreaţa Cheală” la Carei

• publicat la: 23 aprilie 2015
Premiera piesei de teatru „Cântăreaţa Cheală” la Carei

Miercuri, 22 aprilie 2015, începând cu ora 19.00 în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, a avut loc premiera spectacolului de teatru „Cântăreața cheală”, adaptare a trupei de teatru amator în limba română din cadrul Centrului Cultural Carei, după celebra piesă a lui Eugen Ionescu.
Cele șase personaje au fost interpretate extrem de convingător şi energic de către Dan Coşarcă , Doiciar Adina, Lucuţa Iulian, Marincaş Gabriela, Nagy Evelin, Şiman Claudian. Tinerii actori au fost coordonați de către Adrian Ștefănuți.
Dincolo de momentele amuzante provocate de diversele situații sau de mimica și atitudinea personajelor, putem regăsi și teme extrem de actuale și totodată problematice pentru societate, cum ar fi comunicarea deficitară sau adesea inexistentă dintre oameni.
Sala „Deak Endre” a fost arhiplină la acest spectacol, la finalul spectacolului, cei aproximativ 200 de spectatori aplaudându-i minute în șir pe tinerii artiști care au reușit să transmită emoție și energie.
Evenimentul a fost organizat de Direcţia de Cultură a Municipiului Carei, Centrul Cultural Carei, şi s-a desfășurat în cadrul festivalului BestFest 2015 – Primăvara culturală careiană.

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la premieră sau doresc să revadă spectacolul, acesta va mai putea fi văzut şi în data de 29 aprilie 2015, în cafeneaua Fashion&Caffe din Carei, începând cu ora 19.30.

Lasati un comentariu