Ameninţări la Carei

• publicat la: 19 mai 2015
Ameninţări la Carei

Jandarmii careieni au fost sesizaţi asupra faptului că, sâmbătă 16 mai ac, o femeie  în vârstă de 45 de ani este ameninţată de concubinul acesteia. Intervenind de îndată, jandarmii au oprit activitatea infracţională şi l-au identificat pe Iosif H., în vârstă de 48 ani, din Carei, care, şi-a ameninţat cu moartea partenera de viaţă, totodată aruncând cu un cuţit cu intenţia de a o răni.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de ”ameninţare,  jandarmii au întocmit  proces verbal despre împrejurările constatate. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

    Furt de lemne la Sătmărel

Jandarmii sătmăreni continuă misiunile de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi contravenţional.

În acest context,  vineri, 15 mai jandarmii sătmăreni au  fost sesizati asupra faptului că doi barbaţi sustrag lemne din pădurea Floricel situată între Sătmărel şi Vetiş. Acţionând de îndată, jandarmii i-au prins şi identificat pe cei doi, ca fiind Vilmos în vârstă de 26 de ani şi Janos în vârstă de 25 de ani,  ambii din Dorolţ. Aceştia au sustras material lemnos  cu intenţia de a-l valorifica. Asupra acestora jandarmii au luat măsurile legale care se impun în cauză. 

Furt de produse cosmetice la Satu Mare

Duminică  17 mai a.c,  jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru prinderea şi identificarea unei femei, care a sustras produse cosmetice dintr-un magazin situat pe  B-dul Careiului din municipiul Satu Mare. Acţionând  de îndată,  jandarmii au identificat–o pe Antonia N. de 46 ani, din Satu Mare, care a părăsit  magazinul fără să plătească  mai multe produse cosmetice.

 Prejudiciul în valoare de 99 lei  a fost recuperat integral.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt,  jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii, să  solicite ajutor în caz de urgenţă, celei mai apropiate patrule de ordine publică sau să sune la apelul 112.

comentarii

de sorin florut la 19 mai 2015 - 10:39

Dar i s-a dat bon fiscal Antoniei?!

Lasati un comentariu