Cititorii ne semnalează: Fără bon fiscal la Policlinica de pe lângă Spitalul Carei

• publicat la: 7 mai 2015
Cititorii ne semnalează: Fără bon fiscal la Policlinica de pe lângă Spitalul Carei

Am primit in ultima  perioada de timp numeroase semnalări  de la cititorii Buletin de Carei în ce priveste perceperea de taxe pentru tipizatele oferite la biroul de informaţii  de la Policlinica municipiului Carei, acum denumită Ambulatoriu.

Procedurile ce trebuie respectate în periplul de obtinere a avizelor necesare intocmirii unui Dosar pentru pensionare pe caz de boală sau de handicap, presupun si completarea de către fiecare medic  specialist abordat,  a unui tipizat Plan de Recuperare-Referat, ce se obtine de la afisierul policlinicii.

Pentru fiecare vizita la medicul specialist se platesc 15 lei la doamna de la biroul de informaţii ,care in acest caz elibereaza si o chitanta dar nu bon fiscal. Nu acelasi lucru se intampla in cazul tipizatelor Referat, pentru care se percepe taxa dar nu se elibereaza nici un document fiscal!

Persoanele ce ne-au contactat au afirmat ca in cazul in care fac deplasarea la Satu Mare, tipizatele Referat se elibereaza in mod gratuit adica fara a plati nimic! in municipiul Carei, unde  Spitalul Municipal este in subordinea consiliului Local Carei, se percep taxe fara a se elibera documente fiscale.

ANAF este solicitat a se deplasa si la biroul de oinformatii de la policlinica careiana pentru a lua la cunostinta de modalitatea de incasare a unor sume fara a se elibera bon fiscal. La cine se duc acesti bani , ne intreaba cititorii nostri?

„..umilinţele la care suntem supuşi de câte ori apelăm la cabinetele medicale pentru întocmirea unui dosar de pensionare ne vor duce în scurt timp să nu mai avem nevoie nici de dosar nici de pensionare  ci numai de popă! Cei care suntem cu diabet aven nevoiede 2 ştampile de la medicul oftalmolog iar în Carei nu avem niciunul măcar!!!! De la Satu Mare ne trimnit înapoi când mergem acolo iar aici nu găsim medic oftalmolog…cine rezistă la aşa ceva ..mai ales că suntem şi bolnavi unii dintre noi…cei care suntem purtaţi pe drumuri suntem cu adevărat bolnavi  iar cei care intră pro9n faţă au nevoie doar de banii de pensie…la Satu Mare se dau referatele pe gratis iar la Carei trebuie să scoatem din buzunar încă 2 lei pentru ele…cine să mai înţeleagă ce se întâmplă la noi?  ”   se plâng pacienţii nevoiţi să adune ştampilele pentru dosarul de pensionare.

comentarii

de klara la 13 mai 2015 - 21:40

nici pentru 2500 de euro pe care dam la cine aduna la angajare nu primim bon fiscal.
nici pentru ca trebuie sa semnam adeziune la partidul lui lia nu primim chitanta!

Lasati un comentariu