Convocare şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean

• publicat la: 21 mai 2015
Convocare şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean

În temeiul prevederilor art. 94 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în baza Dispoziţiei nr. 115/20.05.2015 a preşedintelui se convoacă Consiliul Judeţean Satu Mare în şedinţă ordinară, în data de 26.05.2015 ORA 12.00, în sala mică de şedinţe. Ordinea de zi poate fi consultată la sediul Consiliului Judeţean Satu Mare şi pe site-ul instituţiei.

Preşedinte

 Ștef Mihai Adrian

 

comentarii

de Horia Mărieș la 27 mai 2015 - 00:56

E clar, Ștef nu s-a înțeles la preț cu piticul Boc, la cuantum, la ciubuc, la comision, la șpagă:

„Consilierii Judeţeni nu sunt de acord cu importul gunoaielor din Cluj”.

Asta, cu toate că gunoiul clujean este unul de „oraș mare”, este foarte valoros, are conținut ridicat de calorii, miroase a Chanel no. 5 (1921), eeste ecologic.

Proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Judeţean Satu Mare pentru preluarea la Depozitul regional Doba a deșeurilor municipale amestecate provenind de pe raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca a fost scos de pe ordinea de zi. Ar fi fost vorba de cantităţi impresionante de deşeuri, cuantificate în 40 de camioane pe zi şi 240 de săptămână, timp de trei luni.

de Horia Mărieș la 27 mai 2015 - 01:22

P.S. Respingând primirea deşeurilor din Cluj la groapa ecologică de la Doba, ca urmare a voturilor consilierilor UDMR şi PNL, Consiliul Judeţean a ratat încasări de aproape 7 milioane lei (5,5 milioane lei plus TVA) pe un an, bani care puteau fi folosiţi pentru a închide celula nr.1 şi deschiderea celulei nr.4 pentru depozitarea gunoaielor.

Mari măgari consilierii ăia județeni de la UDMR și PNL! Ce a ratat Consiiul Judetean, mai treacă meargă, pagubă în ciuperci, dar consilierii i-au făcut pe Ștef și pe Govor să piardă comisionul de cca 30% din potlogărie, că doar Ștef a introdus proiectul pe ordinea de zi și nu tac’su, adică încasări in buzujebul propriu de cca 30% din incasările anuale de aproape 5,5 milioane de lei fără TVA, adică cca. 1,65 milioane de lei, adică cca. 370.000€ pe an!. Cu ce bani o să se mai ducă acum Brigite la masaj, saună, coafor, cosmetician, infrumusețare, SPA, mărire de sâni și de buze, liposucțiune pe burtă și cur, etc.?
Măgării de astea nu se pot ierta. Vor vedea ei de-a dreptul pe driaku gol consilierii de la UDMR si PNL în cele ce urmează!

Lasati un comentariu