Cum aflăm numărul de telefon al persoanei care ne sună cu număr ascuns

• publicat la: 24 mai 2015
Cum aflăm numărul de telefon al persoanei care ne sună cu număr ascuns

Potrivit videotutorial.ro, avem posibilitatea să aflăm numărul de telefon al persoanelor care ne apelează cu „număr ascuns”.    Cred că nu există persoană care să nu se fi confruntat cu o astfel de dilemă. Mai toată lumea a păţit cel putin odată in viaţă să  fie sunat sau beep-uit in miez de noapte de numere necunoscute iar cei care sună cu numar ascuns, de foarte multe ori nu cunosc limitele si devin insistenti, deranjanti. Primul lucru pe care il putem dori in astfel de situatii este să stim „cine ne sună cu număr ascuns?”
Răspunsul este simplu si la indemâna oricui. Tot ce trebuie să facem este să creăm un cont pe un serviciu VoiceIP.  Acest serviciu ne va aloca un număr pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile cărora le dăm ocupat, doar apelurile la care nu răspundem sau apelurile primite când nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobilă.
Trebuie sa stiti ca pentru a forwarda un apel, trebuie sa aveti credit pe cartela. In cazul in care cineva va suna si aveti setata devierea unui apel, daca nu raspundeti apelului la numarul catre care s-a facut devierea, nu veti fi taxat.
Deasemenea, nu este necesar sa tineti browserul deschis si sa fiti logati in serviciul VoiceIP atunci cand doriti sa prindeti pe cineva care va suna cu numar ascuns. Devierea apelului va avea loc chiar daca nu sunteti logati pe serviciul VoiceIP
Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings.

integral pe videotutorial.ro

comentarii

de http://numarascuns.ucoz.ro la 28 septembrie 2015 - 09:45

Fratilor preluati un tutorial din epoca de piatra care nu mai este de actualitate din mezozoic 😉

singura varianta care mai functioneaza la ora actuala este http://numarascuns.ucoz.ro

Lasati un comentariu