D’ale angajaţilor primăriei Carei..mesaje cifrate

• publicat la: 20 mai 2015
D’ale angajaţilor primăriei Carei..mesaje cifrate

Am primit pe adresa redactiei  un mesaj din partea unui personaj care lucrează în primăria Carei  încă din cursul anului trecut dar fără a avea vreo angajare semnată de cineva din compartimentul juridic iar dacă ar   fi să dăm crezare celor afirmate de acesta în rândul cercului său de prieteni, din luna mai ar fi consilierul personal al primarului, în directa sa subordine.

Mesajul primit este exclusiv în limba maghiară desi se presupune că fiind consilier al unui primar din România ar trebui să stăpânească si limba română varianta scris.

Nu stim dacă primarul are cunostinta despre activităţile  noului său consilier dar dacă tot cunoaste adresa de mail a redactiei si deci are notiuni de comunicare prin poşta electronică, aşteptăm si  anunturile despre  activităţile desfăşurate de institutiile din subordinea primăriei, cum ar fi de exemplu bilantul Politiei Locale despre care am aflat cu totul si cu totul întâmplător. Respectivul personaj nu consemnează pe pagina oficială a primăriei municipiului Carei activităţi ale Asociaţiunii ASTRA Carei dar le postează pe toate cele ale asociaţiilor maghiare. Nu a fost postat  pe site ul primăriei Carei faptul că un Mitroplit a sosit ca oaspete în oraş pentru a participa la un simpozion unde a fost invitat şi primarul  şi viceprimarul şi de asemenea şi întreg Consiliul Local. Nu comentăm faptul că înalţii ierarhi şi academicienii nu au primt salutul primăriei municipiului Carei. Fiecare cu educaţia primită.

Aşteptăm traducerea documentului, pentru a putea da curs cererii acestui personaj lipsit de notiuni de scriere în limba română deşi figurează pe statul de plată  al primăriei Carei dacă a fost numit consilier al primarului Kovacs.

redacţia

Lasati un comentariu