Furturi, agresiuni, accidente….

• publicat la: 20 mai 2015
Furturi, agresiuni, accidente….

În data de 19 mai a.c. , în jurul orei 20.00 poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către o localnică  din Turulung, judeţul Satu Mare  despre faptul că, în timp ce dormea, în locuinţa sa a pătruns o persoană de sex masculin, care ar fi sustras bani, iar în momentul în care l-ar fi surprins acesta ar fi agresat-o.

Oamenii legii au stabilit că vecinul său, în vârstă de 17 ani, ar fi pătruns în locuinţa femeii şi dintr-un sertar ar fi sustras suma de 50 de lei, iar în momentul în care proprietara i-a cerut să părăsească locuinţa,  tânărul i-ar fi aplicat lovituri la nivelul corpului , apoi a părăsit imobilul.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, dar nu  a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.

Marţi poliţiştii de investigaţii sătmăreni au identificat un bărbat , care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că, în data de 14 mai 2015 Andrei G. aflându-se în Piaţa Libertăţii,  din municipiul Satu Mare ar fi sustras  de la Karina S. un telefon mobil marca Iphone 5S  cauzând un prejudiciu de 2500 lei.  Prejudiciul a fost recuperat şi va fi restituit părţii păgubite.

Ieri, poliţiştii au reuşit identificarea  unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, care în data de 15 mai a.c. ar fi sustras din incinta unui imobil situat pe strada Vasile Lucaciu, din municipiul Satu Mare, un telefon mobil marca Iphone 5S, care aparţinea unui sătmărean. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat.

Marţi poliţiştii din  Hodod au identificat  o persoană de sex  masculin care este bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, faptă sesizată oamenilor legii de către un  septuagenar care reclama  faptul că în perioada 03.05-06.05 persoane   necunoscute ar fi sustras de pe o parcelă situată în zona localităţii Giurtelecu Hododului, pe care era cultivată lucernă , cantitatea de 200 kg lucernă. Poliţiştii au identificat pe Florin P., care este bănuit de comiterea aspectelor reclamate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

                                           Eveniment rutier

            La data de 19 mai 2015, ora 13.48 poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Din cercetările efectuate la faţa locului oamenii legii au stabilit că Constantin S.   a condus autoturismul marca Dacia, iar pe fondul neasigurării benzii de circulaţie a intrat în coliziune cu mopedul marca Piaggio, condus regulamentar de Zoltan C.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a mopedistului.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni de lovire

La data de 19 mai 2015, ora 12.00 poliţiştii din Socond au fost sesizaţi de către Zoro S. despre faptul că ar fi fost agresat.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că la data de 01 mai 2015 în timp ce se afla pe raza localităţii Stâna, reclamantul ar fi fost agresat de către Olimpia I., care i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, cu o găleată. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri.

În cursul zilei de ieri poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de către Maricica V. care reclama faptul că 18 mai 2015, în cursul dimineţii ar fi fost agresată .

În urma verificărilor efectuate  oamenii legii au stabilit că în timp ce se afla pe raza localităţii Hrip, între Maricica V. şi Ioan V. şi soţia acestuia  pe fondul unor neînţelegeri ar fi apărut un conflict spontan, în timpul căruia Ioan V. şi soţia sa i-a fi aplicat lovituri la nivelul corpului reclamantei.

Marţi seara poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Prahovei, din municipiul Satu Mare o persoană ar fi fost agresată.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că între Ştefan H. şi Roland B. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii reciproc. Roland B. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

În cadrul acţiunilor desfăşurate marţi  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 130 contravenţii  în valoare  14000 lei.

Lasati un comentariu