Mesaje de la cititori: Coincidenţă sau rea voinţă?

• publicat la: 20 mai 2015
Mesaje de la cititori: Coincidenţă sau rea voinţă?

Am primit în cursul acestei seri un mesaj, postat la rubrica Propune o ştire.

 

”  Bună  seara,

 

Vreau să propun si eu o stire care mi-a venit admirând steagurile din parcul  oraşului Carei, o localitate din ROMÂNIA!!

Cum este posibil ca într-un oras din România,  steagul Ungariei să fie mai presus  de al României??

Acest lucru  reiese din  distribuţia steagurilor, astfel cel al Ungariei este primul,iar al României ocupă un amărât de loc 6.

Am o simplă întrebare, este o coincidenţă  sau nu, acest lucru??

Dacă dl Primar doreste ca la fiecare colţ   să vadă un steag al Ungariei, nu are decât   să se mute în ţara vecinăa!!(sunt doar 10 km,ii poate face şi pe jos).”

 

comentarii

de român la 21 mai 2015 - 06:43

Si anul trecut a fost la fel

de emil la 21 mai 2015 - 08:17

Tot asa cum e posibil in Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Sfantu Gheorghe si alte orase din Romania. Fac baietii repetitii pentru momentul in care se vor alipi la moarta NagyMagarorszag. Pe de alta parte, baietii de la cultura, alfabetizati, totusi, au lucrat cu ordinea …. alfabetica din limbi de circulatie internationala, ca ordinea alfabetica din romaneste nu mai da bine, e prafuita, invechita, nu e „cool”. Hungary si Magyarorszag sunt inainte de Romania. Numai in romaneste Romania e inainte de Ungaria, dar suntem in parcul Karolyi, unde – nu uitati! – „nu fortati niste lucruri ce nu e bine sa fortati”, vorba lui Jena legelista majalis, iar steagurile romanesti nu apartin ramurii moderne a familiei, deci nu trebuie amplasate in parc, unde au voie numai membri ai familiei lor. Ironia e ca familia Karolyi e de fapt Coroi si e o ramura a familiei maramuresene Barsan, din Barsana! Asa spune si lebada de pe blazonul familiei Karolyi, pe care il pot admira toti vizitatorii castelului pe care este amplasata, lebada care este identica tocmai cu cea a respectivilor maramureseni innobilati in secolul al XIV de regele Ungariei. Lebada te intampina inclusiv pe sticla unor usi din castel. Oare le vor sparge ungaristii, tocmai pentru a nu mai aminti originea romneasca a unei familii cu care se mandresc? Om vide!

de emil la 21 mai 2015 - 08:21

originea romaneasca (typing mistake)

Lasati un comentariu