Minciuni gazetăreşti cu sprijinul Proceselor Verbale ale şedinţelor din CL Carei

• publicat la: 3 mai 2015
Minciuni gazetăreşti cu sprijinul Proceselor Verbale  ale şedinţelor din CL Carei

Miercuri, 29 aprilie 2015, consilierii au votat pentru corectarea Procesului Verbal  întocmit la şedinţa trecută, din 30 martie 2015,unde a fost consemnat in mod eronat eronat faptul că liberalii din CL au votat împotriva acordării în avans a salariilor medicilor careieni. Gazeta condusă de finul primarului careian a consemnat  imediat faptul ca liberalii ar fi votat împotriva acordării de salarii medicilor careieni, în condiţiile în care  niciun reprezentat al acesteia nu a luat parte la şedinţă.

Deşi  Procesele Verbale ale şedinţelor Consiliului  Municipal Carei sunt întocmite de  cei doi secretari juridici ai primăriei Carei, fiecare dintre ei având studii juridice, apar scăpări şi consemnări   greşite  ce aduc  prejudicii de imagine . Curios este faptul că greşelile de consemnare apar doar la interventiile  consilierilor ce se află în opoziţie la CL Carei, primarul careian folosindu-se de legătura sa de naş-fin director gazetar pentru a induce în eroare populaţia judeţului care lecturează articolele mincinoase plătite dealtfel din banii contribuabililor careieni.

Ultima dintre aceste erori a fost sesizată la şedinţa CL din data de 29 aprilie 2015, când liderul liberalilor, consilierul municipal Ilie Ciută a solicitat celor ce au întocmit PV din data de 230 martie 2015,  să corecteze eroarea care a permis consemnarea mincinoasă din gazeta sătmăreană condusă de finul primarului Kovacs.

De altfel, întregul articol ce  face referire la şedinţa din 30 martie 2015  este voit rău intenţionat, legalitatea fiind prezentată ca o carenţă a  liberalilor careieni  care nu doresc colaborarea cu primarul ce are datorii la bugetul de stat pentru care are reţinere pe salariu din septembrie 2008.

Evident că nu apare consemnat faptul că a fost aprobată de consilierii majoritari o rectificare bugetară la Spitalul Municipal  fără ca bugetul respectiv să fi fost aprobat!

Grupul consilierilor liberali din CL Carei este un spin constant în coasta primarului Kovacs, indiferenţa lor faţă de orice favor promis  ducând la acţiuni de comando în gazeta sătmăreană loială , bine garnisită de banii careienilor.

Astfel, înainte de a trece la Ordinea  de Zi a sedinţei din 29 aprilie 2015, la solicitarea consilierului Ilie Ciută, de corectare a  neconcordanţelor cu realităţile şedinţei din luna martie 2015, toţi consilierii, fără deosebire de apartenenţa politică , au votat pentru corectarea erorii consemnate in Procesul Verbal respectiv, care se referea la acordarea în avans a salariilor angajaţilor Spitalului Municipal Carei.

Nimeni  dintre consilieri sau din administraţia locală prezentă nu a dorit să intervină  dar toţi au votat pentru corectarea erorii şi restabilirea adevărului.

Încercările asidue ale finului primarului de a  îngropa realităţile din CL Carei nu dau mereu roade şi mai devreme sau mai târziu  adevărul iese la iveală, chiar dacă domnul primar refuză să mai solicite  filmarea şedinţelor publice ale Consiliului Local Carei.

 

Daniela Ciută

 

comentarii

de mitica la 4 mai 2015 - 15:26

nu e prima si nici ultima minciuna pe care primaru o da la hinu de la satmar!
cand a vrut sa scape de sefu politiei a dat finu cu scrisu la prefectura si au dat de pamant cu raducu care nu a vrut sa inchida ochii la teaficu de dohan si la cel de tinerele pe la ponivasu!
cum derajnjeaza cineva pe jeno vine hinu si arunca cu gunoiu si uita cum a fost cand a luat galeata de balegar in cap si cum a fost altoit de gabika cu care amu e mare haver…si nicihita a crezut ca e mare zmeu si tot la puscarie ajunge acum ca acolo lii locu la astia ca ei

de Pinochio la 4 mai 2015 - 16:09

Avem mare noroc ca Buletin de Carei e informeaza intotdeauna corect despre ce se intampla prin Carei. Si face acest lucru fara sa calomnieze pe nimeni si fara sa permita injuriile cele mai ordinare la rubrica de comentarii. Va multumim ca exitstati si practicati gazetaria mai bine ca ingineria.

de Magda la 4 mai 2015 - 16:45

In domeniul ingineriei doamna si domnul CIUTA AU o colectie de cupe si diplome pentru performantele obtinute cu produsele fabricate. Nu degeaba produsele lor sunt cautate pe piata externa. Au angajati cu carte de munca si isi p[latesc la zi toate taxele si impozitele si locale si catre stat. Ingineria le asigura independenta si rezultatele obtinute le dau puterea de a spune adevarul adica se poate face performanta si in Romania dar trebuie sa stii ce vrei si sa fii constiincios,sa nu iti furi singur caciula prin neplata darilor!
Buletin de Carei cred ca incurca socotelile coruptilor din primarie care au deja asociatie familiala acolo si averi facute pe spinarea careianului platitor de taxe.Practicarea unei inginerii performante si care a dus la realizarea de produse de calitate a facut posibila aparitia Buletin de Carei draga pinochio!

de Pinochio la 4 mai 2015 - 16:49

A fost prompta Daniela! tot asa in continuare

de Magda la 4 mai 2015 - 17:35

bine finule! fugi repede sa arati coemturile la nanas ca sa primesti tainul./pacat ca nu iti ajunge nici pt bautura zilnica si tot la colegi apelezi cu imprumutu ca la vicele lajos ai platit datoria cu articolele din gazeta lui govor..slugile tot slugi raman si daca sunt cununate de koldusul de la asuaj…oare ce performante ai avea fara banii careienilor si fara lesa de care te tine covaci si caizer?
ai scris despre cum te/a prins patrula la siesta cand urinai pe perete?
tot asa in continuare ca mai avem si noi careienii subiect de distractie..ai reusit sa il intreci pe nanasu koldus la smekerii

de joska la 4 mai 2015 - 17:40

lasati betivul in pace ca iar se supara si se urineaza prin oras pana vine calareata si ii mai da un balegar in gura….mare suparare la familia covacista si caizerista ca domnu ciuta nu are datorii si nu pune botu la contracte cu statu si cu marghita si cu satmarenii si cei din livada si pericei…domnu ciuta nu are nevoie de case prin ungaria si betii prin cramele unirii…domnu ciuta isi arata altfel valoarea si aduna harnic rezultate la aceiasi firma pe care a infiintat-o in 1991 pana ce primarul a falimentat pana acum 4 firme si are datorii de miliarde la buget si are si retinere pe salar…a ajuns mai rau ca asistatii sociali ce stau cu mana intinsa dupa ceva banuti.

de lorant la 4 mai 2015 - 17:44

am uitat sa scriu la gazeta ca sefii mei iau 1600 de euroi pentru o angajare de infirmiera la spital si vreo 2400 pentru un post de asistenta si ca au adus un nebun din canada care striga la toti medicii dar e tinut de erjike ca se cunosc de acum 20 de ani cand se tavaleau impreuna….de maine scriu si de nevasta lui btrem care jumuleste primaria de cladiri si bsani si se lauda cyu colectia de parefumuri din baie….da nu se poate lauda cu baietelu angajat de jeno la cyultura si pentru care lucra toti colegii ca el nu prea are chef numa sa rifdice banii….ma scuzati ca am uitat sa scriu si de ferma de vaci unde aspir tot ce mi se pune in fata!

de Viorel la 4 mai 2015 - 17:50

Prefectura nu ar trebui sa se sesizeze cand apar asemenea erori in primaria Carei? E. Avram a fost liberal ani de zile si de ce tolereaza minciuna de la primaria Carei?

de Pinochio la 4 mai 2015 - 22:10

Pe site-ul asta oricine critica politica liberala e musai finul primarului. De data asta chiar n-ati nimerit-o. Mai sunt si alti careieni inafara de el care nu sunt de acord cu mizeriile la care va pretati. E greu de crezut ca nu toti careienii va ridica osanale. Ce penibili sunteti! De fapt, toate comentariile astea mizerabile ii apartin Danielei Ciuta. Ea scrie, ea comenteaza sub diverse pseudonime. Asta/i presa a la Ciuta! Spor la injuratul finului! Vad ca il injurati deja mai mult decat pe primar si pe vice

de bety la 4 mai 2015 - 23:20

mai lasane lorant cu minciunile tale ca suntem saatui de ele; crezi ca daca voi postariti toata ziua la gazeta murdara toti fac la fel/? doamna ciuta administreaza ziarul, scrie articole si face abrazive si mai are timp si de comentarii????
tare tipa daca e cum zici …va cam da complexe de inferioritate doamna ciuta….voi o armata de redactori si tot nu puteti scrie despre toate din primarie….bai mare ca ies afara afacerile corupte si jaful de ban public pe care il numiti mizerii…unii mai traiesc si din salarii si nu au ferme si crame unde sa crape de beuturi si distractii pe banii publici!
daca sunt ase mizerii ce scrie doamna ciuta ce tot intrati si cititi si mai si comentati?
cine nu se simte cu musca pe caciula nu are de ce se teme. va deranjeaza ca liberalii din carei nu au nevoie de banii primariei dati de primari si nu vor posturi la neveste si amante?

Lasati un comentariu