Program de perfecționare cu antrenori de la clubul de handbal Ferenvaros Budapesta, la Carei

• publicat la: 14 mai 2015
Program de perfecționare cu antrenori de la clubul de handbal Ferenvaros Budapesta, la Carei

Vineri, 15 mai 2015, între orele 12.30 – 17.00 va avea loc „Proiectul transfrontalier de handbal, Sătmar Ferencváros”, a patra ediție a programului de perfecționare a antrenorilor de handbal și profesorilor de educație fizică, care se va desfășura în Sala de Sport a Liceului Romano-catolic „Josephus Calasantius” din Municipiul Carei, Strada Iuliu Maniu, Nr.1.

    Programul de specialitate va fi susținut de antrenori profesioniști din cadrul clubului de handbal feminin Ferencváros din Budapesta. Liceul Romano-catolic „Josephus Calasantius” Carei, Consiliul Local Carei, Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei sunt parteneri în desfășurarea proiectului. Moderatorul programului și coordonatorul proiectului este Kiss Zoltán Sándor.
    Programul de perfecționare și consultări de specialitate se va desfășura conform orarului:
    Sosirea oaspeților va avea loc în 15 mai 2015 între ora 12.00 – 12.30  în Municipiul Carei, la Sala de Sport a Liceului Romano-catolic „Josephus Calasantius”, Strada Iuliu Maniu, Nr.1.
12.30 Antrenament demonstrativ I (50 minute)
13.20 Analiza antrenamentului, întrebări, consultări (20 minute)
13.40 Cazarea invitaților, deschidere oficială, cuvânt de bun venit, masă festivă (40 minute)
14.20 Ședință tehnică/ Pregătire teoretică (50 minute) de-a lungul celor 50 de minute va avea loc o întâlnire separată între primari și coordonatorii proiectului, până la ora 16.30 (idei de proiecte publice și sportive pe termen scurt și mediu, consultări de planuri, prezentări, analize )
15.40 Antrenament demonstrativ II (50 minute)
16.30 Analiza antrenamentului, întrebări, consultări
16.45 Încheiere
    Finalitatea acestui program de prefecționare al antrenorilor și profesorilor de educație fizică constă în tabăra de perfecționare pe durata a câteva zile la Budapesta, gazda fiind clubul sportiv Ferencváros. În cadrul taberei, participanții vor avea ocazia să întâlnească și să se pregătească alături de cei mai buni antrenori de handbal, tehnicieni sportivi de specialitate, coonducători de   club, din cadrul clubului sportiv Ferencváros.

Lasati un comentariu