Senatul României a oprit un dezastru

• publicat la: 7 mai 2015
Senatul României a oprit un dezastru

De ce este nevoie intr-un stat normal de Senat si nu asa cum doreau basistii, de un Parlament cu o singura camera? Astazi, senatorii au votat împotriva transformării disciplinei “Educaţie pentru sănătate” din materie opţională, în materie obligatorie. Asta după ce deputaţii dăduseră aviz pozitiv.

De curand, Gabriele Kuby, autor şi sociolog german a afirmat intr-o vizita facuta in Romania: „În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident).

Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră!

Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina„
Felicitari senatorilor României! Asta înseamnă un vot responsabil!

Si sper ca toate ONG-urile Soros, care lupta pentru infectarea tinerilor cu sexo-marxism, sa fie scoase la un moment dat in afara legii! Un corp sănătos trebuie aparat de spirocheții ideologici, care vor sa ne destructureze Familia si Statul. Lobby-ul sorosist, anticrestin si antinational, împinge legi in Parlament, profitand de foamea sau imbecilitatea unor retardati politici si cu sprijinul unei prese pline de ofiteri acoperiti, atei și feministe.

Acest fenomen trebuie oprit cât încă se mai poate!

Iulian Capsali

Lasati un comentariu