Sportivi careieni medaliati la Zagreb

• publicat la: 19 mai 2015
Sportivi careieni medaliati la Zagreb

În perioada 14 – 17 mai 2015 a avut loc OPENUL INTERNAŢIONAL „ZAGI -PING” în Croaţia (ZAGREB), unde au participat şi sportivii Dari Helga şi Szilagyi Paul de la Clubul Copiilor -TAPO Carei.

La această competiţie au participat 20 de ţări fiind înscrişi aproximativ 1.000 de sportivi la 4 categorii. Sportivul Szilagyi Paul a obţinut locul 2 la echipe, iar la individual s-a calificat până pe tabloul principal de 32. În urma unei prestaţii deosebite, sportiva Dari Helga a obţinut medalia de argint la echipe jun 3, împreună cu colega sa de echipă  de la Statisztika Budapesta, fiind învinse în finala, cu scorul de 3-2.

La individual Dari H. s-a clificat până în semifinală, obţinând astfel bronzul (locul III), fiind dublă medaliată la această competiţie. Antrenorul Mircea Podoba mulţumeşte sponsorilor: Fabrica de ulei ARDEALUL, Union Glass, Bako srl, Independent Erdei Călin, care au făcut posibilă această deplasare.

În perioada 28 – 31 mai 2015, sportivii Clubului Copiilor – TAPO CAREI vor participa la GRAND PRIX PRAGA.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 19 mai 2015 - 13:55

Păi oare cine merită din nou felicitări pentru niște performanțe sportive de exceptie?

Evident că tot excelentul profesionist care este domnul antrenor Mircea Podobă Jr. (Îi spun „Jr.” fiindcă eu nu-l pot uita niciodată nici pe tatăl lui care a fost excelentul handbalist Mircea Podoba Sr. și nici pe unchiul actualului antrenor de tenis de masă, cel care a fost mai tãnărul meu coechipier la echipa liceului, la Știința Carei, regretatul ing. Puiu Gr. Podoabă http://youtu.be/SB-amiYD5fs ) și foarte tinerii dar extrem de talentații tineri sportivi Dari Helga și Szilagyi Paul?

Eu unul țin să-i felicit cu dragă inimă.
Țin să urez succese celor de la Clubul Copiilor – Tapo Carei si la Grand Prix-ul de la Praga.
Sper pentru ei, să găsească și sponsori ca să poată face deplasarea.

Lasati un comentariu