Victor Oprea la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea FSLI

• publicat la: 4 mai 2015
Victor Oprea la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea FSLI

In  saptamana trecută a avut loc la Casinoul din Sinaia sarbatorirea a 25 de ani de la Infiintarea FSLI.  Au fost invitati toti fosti presedinti de organizatii afiliate la FSLI si  presedintii fondatori ai FSLI, actualii presedinti de organizatii afiliate  la FSLI, presedintele Romaniei, primul ministru, presedintele senatului,Ministrul Invatamantului dl Sorin Campianu, fostul minstru MECS Remus  Pricopie,  Victor Ciorbea in calitate de fost presedinte FSLI, Vasile Salaru secretar in MECS, Ecaterina Andronescu, ministrul  Liviu Marian Pop, presedintii confederatiilor sindicale, presedintii federatiilor sindicale din invatamant, presedintii celor mai mari sindicate  din învăţământ din mai multe ţări: Norvegia, Germania, Bulgaria, Israel,s.a.

O parte dintre cei care nu au reusit sa ia parte la eveniment au trimis mesaje scrise sau filmate. In cadrul Conferintei Aniversare 25 de ani FSLI, a fost prezentat si un  film foarte interesant despre istoria FSLI.

Au rostit alocutiuni  mai multi dintre invitati, venind cu mesaje de felicitare pentru activitatea celui mai mare sindicat din Invatamantul romanesc. Au fost premiati toti fostii presedintii organizatiilor afiliate FSLI.  Totodata au fost invitati si premiati presedintii fondatori FSLI, alaturi de  actualii presedinti ale organizatiilor  afiliate la FSLI, premiul constand dintr-o diploma jubiliara si o placheta   FSLI. Cu aceasta ocazie, a fost lansat un volum despre  istoria FSLI. Nu au fost uitati nici cei care siau adus contributia la miscarea sindicala din invatamant darn u mai sunt printre cei vii, unul dintre ei fiind profesorul  Virgil Roman, fost presedinte SLI  Satu Mare.

Din judetul Satu Mare a fost prezent la eveniment Victor Oprea, preşedintele Sindicatului Liber din Învăţământ Satu Mare.

 redactia

Lasati un comentariu