7 şefi de promoţie la Şcoala Gimnazială nr.1

• publicat la: 12 iunie 2015
7 şefi de promoţie la Şcoala  Gimnazială  nr.1

Festivitate de absolvire  a unei noi promoţii de elevi ai  Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Carei.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită  de straiele  elegante ale sălilor de clasă şi ale absolvenţilor, bineînţeles.

După ora de dirigenţie în care au depănat amintiri din cei 4 ani de şcoală si au primit ultimele sfaturi de la diriginti, absolvenţii au coborât pe acodurile ,,Gaudeamus igitur’’ în curtea plină  de  părinţi şi invitaţi.

Festivitatea a  debutat cu un scurt serviciu religios oficiat de preotul  Călin Pop. A urmat alocuţiunea directorului instituţiei de învăţământ, prof. Lenuța Sălăjan, care i-a indrumat pe absolventi să-şi fixeze  un ideal care să le fie călăuză în viaţă. A rostit o  alocuţiune si  prof. Belenyi Andreea , director adjunct.

Momente artistice deosebit de savurate de public au fost sustinute de tinerii care nu peste mult timp vor avea de sustinut un examan de capacitate. Fiecare dintre cele 4 clase terminal a intonat  un cântec hit, in aplauzele spectatorilor.  Nu au lipsit nici majoretele  din clasele mai mici.

Au urmat la microfon cei mai buni elevi  de la Şcoala Gimnazială nr.1 Carei,  şcoală care se mândreşte anul acesta cu un număr de  7 şefi de promoţie. Aceştia sunt Andreea Saghin, din clasa a VIII -a A, Baumli Iulia,  Sebastian Egli,  Alexandru Gheaţă, Alexandru Paşca, elevi din clasa a VIII- a C, Kertenz Blanka, din clasa a VIII- a B şi Zier Blanka din clasa a VIII -a E.

Eleva Andreea Saghin,a   fost recompensată   cu o Diplomă din partea  Despărţământului ASTRA Carei, înmânată de către preşedinta Daniela Ciută, ca recunoaştere pentru activitatea cultural- artistică desfăşurată pe parcursul anului şcolar.

A  urmat  apoi premierea celor  mai buni elevi ai claselor a VIII-a, care s-au evidenţiat atât la clasă cât şi la concursurile şi olimpiadele la care au participat. La clasa a VIII- a A, diriginte Doina Demian, premiul I a fost obţinut de Andreea Saghin, şefa de promoţie, premiul II ,Valentin Rusu şi premiul III , Alexandra Tegen.

La secţia maghiară, clasa a VIII- a B, diriginte Hagen Ecaterina, eleva Kertesz Blanka a obţinut premiul I, premiul II, Putovici Zsolt şi premiul III, Balog Alexandra.

La clasa a VIII-a C, diriginte Sidonia Varga,  au absolvit   5 elevi cu media 10 şi anume Iulia Baumli, care a primit diplomă specială  şi pentru  menţiunea obţinută la Olimpiada judeţeană de chimie, Cristian Egli, premiat şi pentru menţiunea obţinută la faza judeţeană a Olimpiadei de limba română, Alexandru Gheaţă, Laurenţiu Ionaş şi Alexandru Paşca, aceştia doi din urmă primind diplome speciale pentru rezultate sportive deosebite.

3 elevi au obţinut premiul II, Rareş Costaşi,care  a mai fost  premiat pentru menţiunea obţinută la Concursul de Limba Română, Religie, Cultură şi Spiritualitate românească, faza judeţeană, Gheorghe  Matei Hendea şi Knecht Vivien, iar premiul III le-a revenit elevilor Csompa Norbert şi Cătălin Pap, care a fost premiat şi pentru clasarea pe locul I la faza judeţeană a Olimpiadei de Educaţie tehnologică.

La secţia germană, clasa a VIII – a E, diriginte Ludescher Aliz, premiul I i s-a acordat elevei  Zier Blanka, premiul II , Knecht Melitta, iar elevii Heinrich Kathleen şi Bendel Ervin au obţinut  premiul III.

Le dorim tuturor succes la examene !

comentarii

de catolic la 19 iunie 2015 - 20:11

de ce nu puneti 100 de sefi de promotie.ce se implica doamna ciuta-politicul- in premierea elevilor?

de reformat la 19 iunie 2015 - 21:16

nu trebuie sa aveti frica de doamna ciuta ca nu urmareste politicul dar este foarte activa si bine pregatita in tot ce face.
si noi am premiat elevii nostri la biserica si au primit titlu de sef de promotie si daca nu au avut prima medie. din cei 7 sefi de promotie numai cei 5 de la sectia romanaau avut media 10 si ceilalti au avut medie mai mica si tot au primit titlu de sef de promotie asa ca mai bine sa vezi si ce pai ai in ochii tai de catolic.

Lasati un comentariu