Apă de Carei

• publicat la: 13 iunie 2015
Apă de Carei

Vă prezentăm apa de Carei, apă ce curge la robinetele careienilor si care este si facturată ca si apă potabilă.

Dacă vineri a curs pe alocuri chiar mâl la robinete, astăzi culoarea este roşiatică.

Nu a fost trimis nici un comunicat pentru a atentiona populatia  de  starea apei din acest sfârsit de săptămână.

redactia

comentarii

de APASERV de cacao !!!! la 13 iunie 2015 - 21:21

In weekend nu lucreaza cei care distribuie cafea la robinetele careienilor !
Nu au ei vreme de Comunicate au si ei problemele lor personale ,ce treaba au ei sa informeze populatia !

de Horia Mărieș la 13 iunie 2015 - 21:24

Chestia aia din poză este cumva o toaletă plina cu pipi marca Apaserv SM, în a cărui consiliu de administrație a figurat o bună vreme si a comtribuit din plin la bunul mers al treburilor și Jenö a lu’ Kovács, inlocuit in ultima vreme cu alt mamut preistoric, cu Tamás a lu’ Bekö (doi foarte priceputi ín Ape, mai ales în ape minerale cu care fac fröcs de bikavér pe vreme de caniculă), sau este chiar o chivetă? S-o bea cu găleata nesimțiții de la Apaserv.

de dimitriu radu mihai la 14 iunie 2015 - 05:14

nu stiu ce sa mai scriu, acesta proble a apei asa zise POTABILE care nici pe dedeparte nu este rezolvata nici pana in prezent cu toate ca se cheltuies foarte multi bani pe acest produs cat si pentru utilajele necesare pentru a crea o apa de calitate.Ba ploua si atunci argumentul este ca apa de ploaie face rau,ba nu ploua si atunci nu stiu ce fenomen se mai intampla, deci lucruri care in alte orase nu se intampla ,ceva de DOSARELE X.Nu stiu de ce atunci si domnul primar care este in consiliul de administratie la Apa Serv nu ia problema in mana ca sa rezolve acest inconvenient (MAI ALES CA ESTE VARA) si chiar daca nu ar fi ori in ultima instanta sa se demita conducerea care de atat timp nu a reusit sa rezolve acesta problemasi sa seaduca alte persoane competente si nu pe criterii politice.Sea se dizolve acest consiliu de administratie ,care vad ca desi are probleme cu ANI nu isi face meseria!

de Horia Mărieș la 14 iunie 2015 - 07:26

Cei 27 (parcă) primari din județul Satu Mare (prentre care Coica și Kovacs Jeno) care au procese cu ANI la Înalta Curte de Casație și Justiție, vor scăpa cu toții nevătămați.
O să vedeți asta cel mai devreme in ziua de miercuri 17 iunie a.c. când Kovacs Jeno va scapa de grijile pe care le-a avut cu A.N.I.
Au avut grijă parlamentarii puterii să-i facă scapati fiindcă altfel era foarte mare deranj cu cele câteva sute (sau mii) de primari din toată țara care ar fi trebuit să-și ia tălpășita. Așa ca băieții veseli o să o ia de la început ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ca și cum n-ar fi băut apă jegoasă devla Apaserv SM. Ei beau oricum numai bikavér.

Primașul Kovács nu mai este în consiliul APASERV Satu Mare, i-a pasat castana fierbinte naivului și prostuțului de Bekö Tamás, executantul sclav fidel, l-a lăsat pe ăla să-și rupă gâtul dacă se vor descoperi toate matrapazlâcurile de pe la Apaserv, inclusiv directionarea contractelor spre firme prietene care au șpăguit din plin, cum ar fi de exemplu forma din Debrecen, nu mai tin minte cum se numește, ceva kxxccxx kft. intrată în colimatorul DNA filiala teritorială Oradea pentru diverse alte escrocherii.

Primașul n-o să ia niciodată problema apei ca_cafeaua careiene ín mânã, fiindcă habar n-are, nu se pricepe în domeniu. El știe să-și ia doar propria problemă în mãnă și s-o frece mereu. Vezi pe video gestul făcut de nesimțit la o sedintă a Consiliului Local atunci când se discuta ceva privind accesul pe terenul sau strada ingradită de Hagen, pe undeva pe lângă ștrandul din vii. Asta știe, asta freacă. În rest, pauză totală în capul primașului.

de Horia Mărieș la 15 iunie 2015 - 05:15

Avocatul Ștefan Ressler, vicepreședintele județean al FDG a răspuns afirmativ intrebării puse de magánember-ul de la Nagykárolyi ANZIX, în sensul că „Deci deja in septembrie va ajunge apă curată în pahare”?

Nu, nu vă bucurați degeaba, omul nu s-a referit de fel la apa ce va fi livrată incepând cu luna septembrie de măgarii de la APASERV S.M. careienilor ci de negocierile care se poartă pe plan local intre UDMR si FDG pentru eventuala renaștere a coaliției puliticianiste.

Ressler a mulțumit celor din Foieni pentru voturile acordate fostului președinte al FDG, lui Klaus Iohannis. Am eu unele rezerve vis-a-vis de această afirmație, cunoscut fiind faptul că de exemplu in Carei, „coaliția” RDMSZ-FDG a votat in corpore la indemnul primașului Jenö a lu’ Kovácsiu și al PS Sigheteanul „pro-Ponta” si n-a votat mai de loc „pro-Iohannis”. Dar un politician, un avocat, mai ales unul care-l reprezintă în procesul de la ICCJ pe Kovács, are voie să mintă cât cuprinde, poate să fie chiar și un escroc ordinar, fiindcă cică ăsta este unul din marile merite ale meseriei sale, dacă sunt destui țărăni proști în țara asta care să-l mai și creadă.

Ressler, care pentru mine de fapt nu este clar pe cine reprezintă, pe șvabi sau pe maghiari, după felul cameleonic in care se comportă, se crede acum pe cai foarte mari, de ăia de tracțiune, fiindcă Iohannis este președintele României și face în consecință un foarte un artistic joc de glezne, făcându-se că pune niscaiva condiții RDMSZ-ului. Mai mult ca sigur însă că aceste condiții sunt doar de fațadă, de ochii lumii, iar FDG-ul sătmărean se va alinia fără rezerve UDMR-ului pe plan județean.

La Carei, conform afirmațiilor lui Ressler, nu se întrevăd schimbări, se pare că va exista un statu quo in ce privește participarea la impărțirea ciolanelor, FDG va fi la fel de aservit, va fi tot sclavul tăcut și devotat al UDMR-ului, a cincea roată la căruța RDMSz-ului, un furnizor de voturi in alegeri și in consiliul local, așa cum a fost și până acum.

Ar fi și păcat ca FDG organizația din Carei să-l părăsească pe destoinicul, pe cinstitul, pe gospodarul, pe cvasipenalul, pe bunul manager și pe iubitul conducător pe drumul desăvârșirii constructiei socialismului și al autonomuiei Partiumului și al Ardealului de Nord, pe cel ce deplânge și blestemă prin străinătate în Ungaria tragédia Trianonului, pe Jenö a lu’ Kovácsiul zis și bogrács de bikavér muiat în pește prăjit și în puliszka, pe gróful de Asuaj, pe prietenarul devotat și preaumil al serenisimei Évike Mária de Horn și al contesei Francesca. Corb la corb și escroc la escroc nu-și scoate ochii.

de cartieru la 15 iunie 2015 - 09:41

cine va plati pentru mizeria ce ne curge la robinete??????
cum sa ne spalam albiturile si cine repara masinile de spalat si centralele pentru apa calda?????

de Horia Mărieș la 15 iunie 2015 - 09:55

@cartieru

Dacă angajați casa de avocatură DEMETER-RESSLER să vă reprezinte în instanță in contradictoriu cu APASERV SA Satu Mare, s-ar putra să aveți câștig de cauză. Ăstia doi sunt in stare sa-l scape basma curată și pe Jenöke a lu Kovácsiu in procesul cu A.N.I., ăla in care este vorba tot de (incompatibiliate cu) APASERV SA. Deci domnii respectivi sunt f. in temă cu APASERV-ul.

de jijii la 15 iunie 2015 - 10:18

sunteti in umra cu noutatile domnu horica,nu acesti avocati reprezinta acum pe primar la procesul cu anika…acum a mers la altul unde nu trebuie atat sa plateasca din buzunarul lui

de Horia Mărieș la 15 iunie 2015 - 16:20

@jijii la 15 June 2015 – 10:18

Imi cer mii de scuze că uneori nu sunt bine informat ca orice careian get-beget sau ca un om mare.
Am si eu lipsusurile mele, ce să-i fac.
La Curtea de Apel Oradea primașul a fost asistat de cuplul de avocati Demeter-Ressler.
Mă așteptam ca și la recursul inițiat de Kovacs vs ANI la ICCJ sa fie asistat tot de cei doi.
Habar n-aveam că între timp „a mers la altul unde nu trebuie să plătească din buzunarul lui”.
Dar vá spun foarte sincer: nici nu mă mir că a procedat astfel, ăsta îi este karakterul. De tróger pomanagiu profitor. De potyázó.

de katy la 18 iunie 2015 - 08:38

si la primarie curge asa apa cum la noi la robinet curge?????????
voi nu spalati hainele la copii poate ca cumparati altele noi de fiecare data si aveti banii sa cumparati si apa de la magzin si apoi mai luati de la noi si banii pentru apa murdara si pentru darile!!!!

de Horia Mărieș la 19 iunie 2015 - 14:08

Să nu care cumva să credeți că fac mișto de APASERV Satu Mare sau de Primăria Municipiului Carei.
Doamne ferește, nici nu mi-aș permite.

Dar văzând poza din articol și nămolul din apa aia maronie, nu mă pot abține să nu vă prezint trupa de specialiste din cadrul APASERV Satu Mare, trupa domnișoarele dansatoare andaluze, trupa blondele cu pulpe ronde, trupa care se ocupă la APASERV S.M. de tema „Utilizarea nămolului de epurare ca fertilizant în agricultură”.

http://www.informatia-zilei.ro/sm/wp-content/uploads/2015/06/prefectura-apaserv.jpg

Doamnele vor controla fiecare cadă și fiecare chiuvetă din Carei, vor extrage nămolul din apa potabilă si o să-l folosească ca și fertilizant in agricultură. S-au dat asigurări de către managerii Apaserv S.M. că datorită cantității foarte mari de nămol fertilizant ce se va putea extrage din apa ce curge la robinetele careienilor, și a calitții deosebite a acestuia, producția agricolă din zonă se va dubla în mod cert.

Astea da specialiste, să vă trăiască și să trăiesc și eu bine pe lângă ele!

Reamintesc, în context, că Apaserv Satu Mare a semnat în data de 13 octombrie 2014 la Carei, în prezența primașului Jenö a lu’ Kovácsiu, contracte de extindere a reţelelor de apă potabilă şi canalizare în Carei si Căpleni, mai precis, contractele de execuţie a lucrărilor reunite în investiţia denumită „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, „Lucrări de construcţie şi reabilitare reţele de apă şi canalizare în oraşul Carei şi lucrări de contrucţie reţele de canalizare în localitatea Căpleni”.

Aceste contracte sunt o vacă foarte bună de muls si pentru primașul gróf de Asuaj și de Nagykároly / Careii Mari / Grosskarol, pe principiul „dacă nu curge, atunci pică”.

Cofinanţarea proiectelor de reabilitare a rețelelor de apă din județul S.M. se face din Fondul de Coeziune, au o valoare totală de 433,5 milioane de lei fără TVA şi sunt derulate de SC Apaserv Satu Mare SA, în perioada 2011 – 2015. Contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene reprezintă 78,5% din valoarea proiectului, cea a Guvernului României este de 12%, a autorităţilor locale din aria proiectului este de 1,84%, iar diferenţa de 7,66% este suportată de SC Apaserv Satu Mare SA, printr-un credit bancar obţinut de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Investiţia de la Carei şi de la Căpleni va fi realizată de asocierea unor companii precum: SC Saminstal SRL, SC Poszet SRL, Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT, alături de SC Viakon Drum SRL. Aşa cum s-a precizat la Carei pentru proștii care aveau timp să-l asculte pe manageriul Apaserv S.M. in ziua de 13 octombrie 2014, este vorba despre firme din judeţ (sic!), care au câştigat licitaţia.

Rezultatele mirobolante au și inceput deja să apară, Careiul este in prezent brăzdat, este plin de gropi și de șanțuri pe care nimeni nu mai vrea să le mai umple la loc, să refacă trotuarele, străzile, caldarâmul.

În ce privește aspectele penale ale licitațiilor făcute cu firme din județ (sic!), primele rezultate pozitive au și inceput deja să apară, vezi comunicatele recente ale DNA privind implicarea firmei care lucrează și la Carei adică a Keviep Kft Debrecen — Sucursala Oradea; a fostului vicepreședinte din partea RDMSZ a Consiliului Județean Bihor, numitul Sándor (Alexandru) Kiss; a fostului viceprimar din partea RDMSZ la Primăria Municipiului Oradea (aia cu copii bipezi), senatorul Rozalia Biró care era cât p-aci să ne devină și Ministru al Culturii dar ne-a ferit cel Sfânt; a distinsului deputat din partea RDMSZ, numitul Lászlo Borbély.

Numai lume foarte bună, foarte cultă, bipedă.
Propun să li se pregătească din timp cătușe aurite fiindcă sunt ăstia sunt sigur din neam de grófi scăpătați și așa li se cuvine.
Lui Jenöke bácsi la fel. Adică idem și amen.

de zoltan la 22 iunie 2015 - 15:13

Sper ca in carei vom avea canda apa potabila curata si buna de baut.Si daca se mai intampla ca vor fii probleme cu apa sa se anunte cu 2-3 zile inainte ca oamenii sa fie pregatiti.

de zoltan la 22 iunie 2015 - 15:16

Si ar fii foarte bine sa se reduca si la apa tva-ul de la 24 la 9 %. Asa ar fii cel mai bine.

Lasati un comentariu