Evenimente rutiere la sfârşit de săptămână

• publicat la: 21 iunie 2015
Evenimente rutiere la sfârşit de săptămână

La data de 19.06.2015, ora 08:30, S. Vasile de 63 ani din orașul Tășnad, în timp ce circula cu bicicleta pe strada Ștefan cel Mare din localitate, pe fondul consumului de alcool și a drumului denivelat, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se grav. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat; s-au recoltat probe biologice de sânge. Cercetările în cauză continuă.

În data de 19.06.2015, orele 18.25, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către D. Ioan din Satu Mare, despre faptul că în aceeași zi, în jurul orelor 18.30, numitul B. Vasile de 40 ani, din Satu Mare, cu ajutorul unui corp contondent a distrus două uși din lemn ale unui apartament aparținând unei societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei. B. Vasile este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 19.06.2015, orele 19,03 lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Carolina de 65 ani, din comuna Pir, sat Piru Nou, jud. Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 18,30-19,00, fiica sa V. Karola de 49 ani, cu același domiciliu, în timp ce se afla la locuință, a fost lovită în mod repetat în zona capului de către concubinul acesteia, F. Radu de 20 de ani, domiciliat în Pir. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Victima, care a suferit mai multe leziuni, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Tășnad în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 19.06.2015, în jurul orei 22.00, în localitatea Sanislău a avut loc un accident rutier. Numitul D. Gheorghe de 36 ani, domiciliat în localitate, fără a poseda permis de conducere, a condus autoturismul marca Dacia pe str. Libertății, pierzând controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a sensului de deplasare. În urma evenimentului a rezultat doar avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Carei, unde i-au fost recoltate o probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

La data de 20.06.2015, ora 16:30, pe DJ 196 în localitatea Corund, S. Valentin, de 44 ani din Hodod, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul Alfa Romeo, a accidentat-o grav pe C. Monica de 40 ani, din Corund, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Cercetările în cauză continuă.

La data de 20.06.2015 la orele 19:35 lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 despre producerea unei altercații la domiciliul unei familii din comuna Vama. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că numita F. S. de 16 ani, cu domiciliul în localitatea Dăișoara, jud. Brașov, a fost agresată fizic de către concubinul său V. Dănuț de 23 ani, domiciliat în comuna Vama. Victima a fost transportată la Spitalul Negrești Oaș în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 20.06.2015, orele 19:19 lucrătorii Poliției Orașului Negrești Oaș l-au identificat în trafic pe D. Ionuț, de 31 ani, din Negrești Oaș, în timp ce conducea autoturismul Dacia pe str. George Coșbuc din oraș, fără a poseda permis de conducere. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasati un comentariu