În Republica de la Carei se construieşte şi noaptea…Poliţia Locală nu „remarcă” tulburarea liniştii publice (VIDEO)

• publicat la: 7 iunie 2015
În Republica de la Carei se construieşte şi noaptea…Poliţia Locală nu „remarcă” tulburarea liniştii publice (VIDEO)

Domnul Todea Daniel, unul dintre cititorii Buletin de Carei ne-a semnalat o situaţie de-a dreptul inimaginabilă ce a avut loc în municipiul Carei în noaptea trecută.

În parcarea din piata 1 Mai din oraş, lucrările de amenajare a unei platforme  pe un  spaţiu privat  de lângă blocurile de locuinţe, au evoluat până după ora 3 din noapte.

Cititorul nostru  a semnalat acest aspect Poliţiei Locale, Politiei Municipale încă de la miezul nopţii dar se pare, fără nici un rezultat. Agenţii au venit, au constatat. Veni, vidi ,vici. Tulburarea linistii publice nu este   de interes pentru agentii Politiei Locale?  Ce fel de autorizatii aveau executantii lucrarilor din toiul noptii?

Foarte inspirat, domnul Todea  a realizat şi o scurtă filmare pe care o puteţi viziona aici.

https://www.facebook.com/todea.daniel.3/videos/974906369206580/

Şi alţi locatari din zonă au sesizat situaţia nemaiîntâlnită în Carei până acum.

Zgomotul ce a persistat până după ora 3 spre dimineaţă a împiedicat careienii din zonă să se odihnească.  Nimeni dintre autorităţi nu a luat nici o măsură de protejare a liniştii cetăţenilor din cartierele din jur.

Spaţiul respectiv  a  aparţinut  de Cooperativa Stăruinţa ,încă de la înfiinţare.  In urma cu vreo 4 ani, spaţiul a fost vândut  către o persoană fizică( potrivit unor surse- cu 1 euro mp) după ce s-a făcut dezmembrarea de clădirea ce aparţinea tot de Stăruinţa, iar acum, terenul în cauză  a ajuns la al 4-lea proprietar.

Noul proprietar intenţionează să construiască în zonă. De la votarea prelungirii PUZ ului, consilierilor nu li se mai aduce la cunoştinţă situaţia   noilor construcţii ce vor apare în oraş.

Se crează astfel o situaţie similară celei în care aprobările de fonduri pentru Asociaţii şi Fundaţii a căzut doar în sarcina executivului, fără a mai fi dezbătută în Comisia Economică a CL, situaţie ce a dus la imputarea a peste 550.000 lei  pentru acordarea de sume nejustificate, de către Camera de Conturi Satu Mare.

Daniela Ciută

comentarii

de viorel la 7 iunie 2015 - 19:53

pai sigur ca pentru un comision aCOLO unde trebe si la cine trebe se poate face orisice in oras!!!
nu vi rusine sa luati bani cu galeata si sa va bateti joc de noi !!!

Lasati un comentariu