Moţii din Câmpia Careiului au ajuns pe mare

• publicat la: 25 iunie 2015
Moţii din Câmpia Careiului au ajuns pe mare

După spectacolul oferit miercuri 25 iunie 2015 de moţii din Câmpia Careiului în deschiderea Festivalului Tinereţii de la Mangalia, secţiunea folclor, organizatorii  le-au oferit posibilitatea de a  admira Marea Neagră de pe şalupa Esperanza.

Careienii şi sătenii din Marna Nouă si Ianculeşti  au  savurat călătoria cu cocheta ambarcaţiune, au admirat sediul Poliţiei de Frontieră, al Clubului Nautic, şantierul naval , satul pescăresc dar şi zburătoarele specifice zonei litoralului.

Mâine 26 iunie 2015, membrii ai ASTRA Carei, Nepotii Iancului şi Asociaţia Colonia Moţilor Ianculeşti au fost invitaţi să participe la Mangalia, la  Ziua Drapelului.

Corespondentul Buletin de Carei din Mangalia vă va ţine la curent cu desfăşurarea evenimentului dar şi cu evoluţia moţilor din Câmpia Careiului la Festivalul de la Mangalia.

redacţia

comentarii

de Rodica Pop la 25 iunie 2015 - 23:16

Va imbratisez cu mult drag pe toti si va doresc succes in continuare. Noi cei de acasa suntem mandri de voi!

de Lenuta la 26 iunie 2015 - 08:16

va pupam si va sustinem de aici de la carei!
succes la spectacolul de sambata

de Horia Mărieș la 26 iunie 2015 - 13:58

Video.

Obiceiurile si tradiţiile nealterate ale moţilor din Câmpia Careiului au cucerit publicul Festivalului Tinereţii de la Mangalia, secţiunea folclor.
Miercuri, 24 iunie 2015, de la ora 20,00, şezătoarea tradiţională prezentată de membrii Asociaţiei „Nepoţii Iancului Marna” şi ai Asociaţiei „Colonia Moţilor Ianculeşti” a evoluat în deschiderea Festivalului de la Mangalia.

https://www.youtube.com/watch?v=iGSrd4_8zZI

Lasati un comentariu