Prefectul de Satu Mare a încălcat legea şi plăteşte cheltuieli de judecată

• publicat la: 30 iunie 2015
Prefectul de Satu Mare a încălcat legea şi plăteşte cheltuieli de judecată

Curtea de Apel Brașov a admis vineri, 26 iunie a.c., recursul formulat de Dan Tanasa  și l-a obligat pe prefectul județului Satu Mare să  comunice acestuia răspunsul la o sezizare  transmisa în data de 29 octombrie 2014 și să plătescă cheltuielile de judecată.

Inițial, Tribunalul Covasna a respins acțiunea intentata de Dan Tanasa pe motiv că Avram ar fi răspuns la această sesizare în cuprinsul unui răspuns la o altă sesizare.

În data de 29 octombrie 2014 Dan Tanasa l-a sesizat pe prefectul Eugeniu Avram cu privire la faptul că primarul UDMR din Carei, Kovacs Jeno, a încălcat legea în data de 26 octombrie 2014, cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Prefectul Avram a refuzat să-l sancționeze legal pe groful din Carei și a refuzat să răspundă în termen legal la sesizare, motiv pentru care a fost  acționat în judecată. Instanța a stabilit faptul că prefectul Eugeniu Avram a încălcat legea și l-a obligat să plătească cheltuieli de judecată.

Detalii aici.

sursa Dan Tanasa

comentarii

de veterinaru la 30 iunie 2015 - 10:01

amenda e prea mica pentru ce face prefectul si poate ca va fi intrebat si despre pamanturile iaNCULESTENILOR pe care le serveste grofului datornic de la udmr carei!
satui de romani tradatori de neam pentru un pumn de arginti!

de gigi la 30 iunie 2015 - 21:33

Nu vorbii fara sa stii, vorbe goale si in vant fara dovezi,pana atunci spor la gargara

de ocean la 30 iunie 2015 - 21:46

legea trebuie rspectata in orice functie esti si nu e de joaca!

de gigi la 1 iulie 2015 - 06:28

legea a fost respectata in aceasta pricina, ca a fost aplicata sanctiunea avertismentului asta e alta mancare de peste, sanctiune care oricum e prevazuta de legislatia in vigoare, asa ca hai sa nu mai facem din tantar armasar si sa ne vedem fiecare de treburi, ca poate maine incalci legea privind circulatia pe drumurile publice si tot incalcare a legii se numeste si tot nu e de joaca, platesti amenda si la revedere!

Lasati un comentariu