Promoţia 2015 a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Carei

• publicat la: 11 iunie 2015
Promoţia 2015 a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Carei

Joi, 11 iunie 2015, la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Carei  a sunat pentru ultima oară clopoţelul pentru  absolvenţii celor patru clase de-a opta. Tinerii absolvenţi încărcaţi de  emoţii , cu lacrimi în colţul ochilor şi cu mii de regrete şi-au luat rămas bun de la profesorii şi colegii cu care au împărţit cei patru ani de şcoală. Pe ritmurile imnului ,,Gaudeamus igitur’’ au străbătut parcursul întregului  traseu prin şcoală  spre curtea amenajată special pentru festivitate. Acolo, sub privirile emoţionate ale părinţilor, bunicilor, fraţilor si prietenilor au traversat tradiţionalul  culoar de flori creat de către colegiii lor mai mici.

Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului de Stat, după care prof. Sorin Cioltean, directorul instituţiei, a adresat câteva cuvinte numeroasei asistenţe dorindu-le succes tinerilor absolvenţi care au încheiat astăzi ciclul gimnazial.

A urmat apoi prezentarea celor 2 şefi de promoţie, elevii cu care şcoala se va mândri mereu, şi anume Rencz Ingrid, din clasa a VIII-a C, care a avut media 9,99 şi Ionuţ Bucur din clasa a VIII-a A, cu media 9,98.

Şefii de promoţie au rostit alocutiuni nostalgice la adresa  copilăriei, pe care, cu regret o lasă acum în urmă, la fel prieteniile legate cu colegii lor şi de năzbâtiile pe care le-au făcut. Destinul îşi urmează cursul, viaţa merge mai înainte, dar rămân amintirile frumoase şi cunoştiinţele dobândite, pentru care merituoşii  elevi le mulţumesc profesorilor lor.  Asociaţia ,,Unirea 2009’’,  a înmânat un premiu de recunoştiinţă pentru rezultatele obţinute elevului Ionuţ Bucur, şef  de promoţie  la secţia română, dorindu-i mult success în etapele care vor urma.

A  urmat  premierea celor  mai buni elevi ai claselor a VIII-a. Astfel, la clasa a VIII-a A,diriginte Lavinia Acălfoaie, au fost 5 medii de 10, premiul I revenindu-le elevilor Eduard Acârlean, Bianca Borz, Kinal Klaudia, Ionuţ Bucur- şeful de promoţie cu media 9,98, Ana Chivari, premiul II i-a revenit lui Muth Larisa şi premiul III Biancăi Mirişan.

Bianca Borz a primit un premiu special pentru rezultatele deosebite obţinute olimpiada de limba română, Natalia Tegzeş pentru performanţele ei sportive,

iar eleva Trif Georgiana a fost felicitată pentru obţinerea locului I la concursul de iconografie ,,Icoana copiilor-surâsul îngerilor pe pământ’’.

Colectivul clasei a VIII-a A i-a făcut o surpriză dirigintei lor, Lavinia Acălfoaie prin acordarea  titlului  de ,,cea mai bună dirigintă’’.

La clasa a VIII-a B, diriginte Cosmina Chiorean, premiul I  a fost acordat elevei  Alexandra Culda, premiul II-  Cristian Axinte, iar  premiul al III-lea, David Marcu.

La secţia maghiară, la clasa a VIII-a C, diriginte Kovacs Ştefania, premiul I a fost obţinut de Rencz Ingrid, şefa de promoţie, cu media 9,99, premiul II l-a obţinut Petkes Kinga şi locul III Varna Kristof.

La clasa a VIII-a D, diriginte Jobbagy Eniko, locul I a fost obţinut de Incze Vivien, premiul II de Preg Daniel şi premiul III de Hevele Dominic.

Absolvenţii şi-au lansat baloanele colorate spre înaltul cerului senin unde soarele strălucitor le zâmbea, un semn că dorinţele şi speranţele lor le vor fi îndeplinite.

comentarii

de Cristi Axinte la 12 iunie 2015 - 13:18

Este Cristi Axinte nu Cristian Axinte..

de Maria Adela la 12 iunie 2015 - 15:59

Va felicit, dragi elevi ai clasei a VIII-a A , pentru rezultatele de exceptie la invatatura, pentru cele 16 medii peste 9. Vreau sa fac o rectificare la cele consemnate in articol. A fost omis numele elevei KINAL KLAUDIA, care a absolvit clasa a VIII-a cu media 10 -ZECE- !!! Va doresc, dragii mei , succes la examene si DRUM DREPT in viata !

Lasati un comentariu