Scandal cu împuşcături în zona Danko Pista

• publicat la: 5 iunie 2015
Scandal cu împuşcături în zona Danko Pista

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei au identificat pe raza municipiului Carei pe V. Gheorghe,  de 24 ani, din Carei, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Marghita jud. Bihor fiind condamnat la 1an şi 3 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Susnumitul a fost depus în arestul IPJ Satu Mare.

In data de 04.06.2015, în jurul orelor  23,3o, Poliţia municipiul Carei a fost sesizată telefonic prin Serviciul Apeluri de urgenţă 112 de către o femeie din Carei, despre faptul că pe o stradă din municipiu( Danko Pista)  are loc un scandal între mai multe persoane de etnie rromă. La fata locului s-au deplasat de urgenţă două patrule mixte de sigurantă publică şi o patrulă de politie rurală. Prima patrulă, formată dintr-un  poliţist şi un jandarm, ajunşi la faţa locului a fost atacată cu pietre de către doi rromi implicati în scandal, distrugând geamul lateral dreapta faţă al autospecialei apartinând Jandarmeriei.

In acel moment, la coborârea din autoturism, agentul  de siguranţă publică din cadrul Biroului de ordine Publică Carei a tras două focuri de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia agresorilor la nivelul picioarelor,  fără a fi înregistrate victime. Poliţiştii au  identificat doi dintre agresori, fiind intreprinse măsuri pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in scandal. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecatoria Carei, instanţa  dispunând efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj si distrugere.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 183  sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.061 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  44  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 12.800  lei.

comentarii

de Marin la 5 iunie 2015 - 17:28

Sper sa nu-l ia nimeni la intrebari pe politistul care a facut uz de arma! Unii chiar calca in picioare politia. Da de-si mai recapata din respect!!!

de Pista la 6 iunie 2015 - 07:01

Se inmultesc cazurile de ultraj,oare aceste cazuri nu se datoreaza incompetentei sefilor peste Politistii din Carei??
Cei de la ordine publica sant condusi de un sef inapt psihologic!
Chiar nu doreste nimeni sa cerceteze motivele pt care se ajunge aici,cate cazuri mai trebuie sa se intample,sau asteptam ca sa se intample cazuri mai grave?
Politistul implicat a mai avut probleme de acest gen,oare este singurul politist din oras care se implica,ceilalti politisti cu ce se ocupa?

Lasati un comentariu