Sergentul major Vădan Călin s-a clasat pe locul II cu echipa Ministerului Afacerilor Interne la Campionatul Balcanic al Poliţiştilor

• publicat la: 19 iunie 2015
Sergentul major Vădan Călin s-a clasat pe locul II cu  echipa Ministerului Afacerilor Interne  la  Campionatul Balcanic al Poliţiştilor

Sergentul major Vădan Călin din cadrul Jandarmeriei Satu Mare a participat în perioada 8-11 iunie 2015 la Campionatul Balcanic de Fotbal al Poliţiştilor, competiţie sportivă organizată şi desfăşurată anul acesta la Constanţa. Competiţia s-a desfăşurat în conformitate cu calendarul principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale ale Ministerului Afacerilor Interne.

La această competiţie sportivă internaţională au fost invitate să participe echipe din mai multe ţări. Ministerului Afacerilor Interne din ţara noastră a fost reprezentat de o echipă formată din 10 jucători selecţionaţi, echipă din care a făcut parte jandarmul sătmărean Călin Vădan.

Echipa Ministerului Afacerilor Interne s-a clasat pe locul II, câştigătorii fiind recompensaţi cu cupe şi diplome.

Comanda unităţii îl felicită pe jandarmul sătmărean pentru rezultatul obţinut, iar Asociaţia Sportivă Homorodul Satu Mare îl va recompensa cu un premiu în bani.

Lasati un comentariu