Careianul Denis Ţicle, CAMPION NAŢIONAL la aruncarea suliţei

• publicat la: 13 iulie 2015
Careianul Denis Ţicle, CAMPION NAŢIONAL la aruncarea suliţei

Turneul final al Campionatului Naţional de Atletism, juniori III, copii născuţi în 2000 şi 2001, s-a  desfăşurat  anul acesta, la Cluj, în zilele 11 şi 12 iulie.

Careiul a fost  reprezentat la naţionale deşsase atleţi de la Clubul Sportiv Scolar de la Liceul Teoretic , elevi ai antrenorilor Florin Turcu si Ioan Mărneanu.

Fără  săli speciale de antrenament, fonduri speciale alocate  sau stadioane cu dotări performante, atleţii careieni antrenaţi de inimoşii şi performanţii Florin Turcu si Ioan Mărneanu, confirmă mereu, indiferent de nivelul competitiei la care participă.

Antrenorii amintiti au reusit performanţa ca din fiecare generatie pregătită să  bifeze  în panoplia lor  rezultate remarcabile, consecinţă a muncii consecvente depuse. Performantele obtinute de  elevii lor lor reflectă  rezultatul lucrului bine făcut.

La Cluj, aruncarea de 61,38 m a sulitei mânuite de  Denis Ticle îi aduce acestuia titlul de Campion National, rezultatul  fiind un nou record judeţean. Aruncarea sulitei  lui Denis Ticle din Carei, a depăşit-o  cu 8 m  pe cea a celui de-al doilea clasat .

Un merituos loc 6 a obtinut la săritura în înăltime, Natalia Tegzes iar Cătălin Mărnean s-a clasat pe locul 8 la aruncarea sulitei, cu 43,26m.

Ceilalti trei participanti la faza natională a Campionatului de Atletism dedicat juniorilor III, au fost Vădan Laurentiu, Kinczel Antonia şi Balog Olimpiu. Olimpiu a concurat la aruncarea discului si se află doar de 7 luni în echipa de atleti CSS Carei, astfel că performanta sa de a participa la o competitie de asemnea valoare este cu atât mai remarcabilă.

Desi au primit un microbus nou în cursul lunii trecute, de la Ministerul sportului, careienii nu au făcut deplasarea cu acest mijloc de transport datorită  lipsei unui şofer.

Titlul de campion national pentru Denis Ticle,component al CSS LT Carei se alătura celui câştigat de Vlad Turcu, la categoria sa de vârstă, tot la aruncarea sulitei.

Si tot la aruncare sulitei, avem si un vicecampion naţional, Cătălin Screment, la juniori II.

Cu alte cuvinte, proba  Aruncarea Sulitei  are la Carei o pepinieră de campioni naţionali, datorită antrenorilor careieni Florin Turcu si Ioan Mărneanu.

 

Daniela Ciută

comentarii

de Horia Mărieș la 13 iulie 2015 - 19:34

Sincere felicitări campionului național Denis Ţicle precum și excepționalilor antrenori Florin Turcu si Ioan Mărneanu.

Lasati un comentariu