Incendiu cu victimă

• publicat la: 5 iulie 2015
Incendiu cu victimă

În data de 04 iulie a.c., la ora 06.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al Judeţului Satu Mare a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 (S.N.U.A.U. 112), despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (magazie), în loc.  Negreşti Oaş, str.Talna.

La locul producerii incendiului s-au deplasat  trei autospeciale de intervenţie din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea la faţa locului a echipajelor de intervenție s-a constatat că incendiul se manifesta  in interiorul magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp.,  acesta fiind lichidat în cel mai scurt timp.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă “scurtcircuit electric” s-a descoperit în interiorul anexei o persoană carbonizată în vârstă de 73 ani (proprietarul anexei). În cauză nu sunt suspiciuni de omor , iar cadavrul a fost depus la morga în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma intervenţiei pompierilor militari au fost salvate  bunuri în valoare de aproximativ 120000 lei.  Intervenţia a fost finalizată la ora 08.04.

 

Lasati un comentariu