Incidente la Carei, Petreşti si Beltiug

• publicat la: 19 iulie 2015
Incidente la Carei, Petreşti si Beltiug

În data de 17.07.2015, în jurul orelor 18:02, poliţiştii Secţiei  au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112  de către A. Istvan , de 39 ani, din Petreşti, despre faptul că ar fi fost agresat fizic.

Politiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că,  în data de 17.07.2015, în jurul orelor 17:00, în urma unui conflict spontan,  C. Csaba de 41 ani, din Petrești, i-a aplicat mai multe lovituri cu o sapă peste mâna dreaptă  numitului A.Istvan, care  efectua nişte activităţi agricole,  pe o tarla de  pe raza localităţii Petrești. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Carei pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate . În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe .

 

În data de 18.07.2015, în jurul orelor 22:35, poliţiştii   Secţiei 4 Beltiug, au fost sesizaţi prin SNUAU 112,  cu privire la un furt de lucernă. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că două persoane necunoscute au sustras cantitatea de aproximativ 150 kg de lucernă  de pe un teren aparţinând numitului S.Arpad de 46 ani,  din Ghirişa.  În urma cercetărilor efectuate poliţiştii i-au identificat  pe autorii furtului, ca fiind doi tineri din Ghirişa,  respectiv E. Mihaly, de 24 ani şi M. Gheorghe, de 18 ani, care au transportat lucerna sustrasă cu un atelaj la  domiciliul numitului E.Mihaly. Prejudiciul cauzat a fost estimat ca fiind de aproximativ  150 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În  data de 18.07.2015, orele 10,50, Poliţia Municipiului Carei, a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, cu privire la un act de violenţă. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că  pe fondul unor neînţelegeri , B.Robert de 21 ani din Carei,  i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei numitului H. Adalbert de 43 ani, din Carei,  chiar în locuinţa lui. În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul comiteii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 21 iulie 2015 - 06:31

Felicitări doctorilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare care au intervenit cu mult profesionalism.
Felucitări celor de la Ștrandul Carei, care prin prezența lor de spirit au contribuit la salvarea vieții octogenarului.
Iar octogenarul n-are altceva mai bun de făcut decât să stea cuminte la el acasă atunci când este caniculă. Să stea în cadă dacă ii este prea cald, dar nu in apă rece ca gheața.

„Un bărbat în vârstă de 84 de ani s-a înecat într-un bazin din ştrandul Carei fiind adus în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare. În timp ce se afla în apă, bătrânului i s-a făcut rău, fiind găsit în stare de inconştienţă, însă s-a acţionat rapid şi eficace. După acordarea primului ajutor, octogenarul a fost adus la spital şi internat la secţia de Terapie Intensivă. Pentru o vreme a fost intubat, iar prin strădania medicilor şi-a revenit în mod spectaculos.”

de arnold la 21 iulie 2015 - 07:02

la ce mizerie este la bazine nu e de mirare ca ia venit rau.

de Horia Mărieș la 21 iulie 2015 - 07:28

@arnold la 21 July 2015 – 07:02

Asta cu „mizeria” din bazinele Ștrandului Carei, din păcate, de la o distanță de 750 km, n-am de unde s-o știu.
Dar vă cred pe cuvânt.

de sandor la 21 iulie 2015 - 10:22

minciunile cu venit rau la om sunt pentru ca sa nu plateasca hage roli amenda ca de fapt omul a alunecat.
la strand sunt puse numai gresie alunecoasa si nu este nici o bara sa te sprijini si daca la cineva se face rau nici nu ai cum sa ajungi la el fara sa aluneci!!!
ati vazut ce lume putina mai vine la strandul din carei???
oamenii nu sunt prosti si se duc unde sunt conditii bune!

de petre la 22 iulie 2015 - 07:03

un jeg de strand la carei

Lasati un comentariu