O medie de 10 şi 34 peste 9 la Evaluarea Naţională la Carei

• publicat la: 5 iulie 2015
O medie de 10 şi 34 peste 9 la Evaluarea Naţională la Carei

Rezultatele finale, după contestaţii, ale  examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a s-au publicat pe site-ul  Ministerului  Educaţiei, dedicat  Evaluării Naţionale, pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean şi la centrele de examen.

Singura absolventă a clasei a VIII-a din Carei care a obţinut media  10 la examenul de Evaluare Naţională este Todea Miruna Paula de la   Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’ .

Un număr de 34 de elevi careieni au reusit sa obtina medii peste 9 la  acest important examen. 13 sunt de la  la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’, 11 de la Şcoala Gimnazială  nr.1 iar  10 de la Şcoala Gimnazială nr.3  .

Câtcovan Adina  – 9.90, elevă la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Kin  Alaric Iulian – 9.80, elev la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’. Acesta  a luat nota  10 la proba  Matematică

Springean Cosmina Gabriela  – 9.80, elevă  la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’ .Ea  a luat nota 10 şi la  Matematică

ARCĂLEAN F. MIHAI EDUARD- 9,60, Şcoala Gimnazială nr.3

Baumli  Julia – 9.70, elevă la   Şcoala Gimnazială nr.1

Varna  Kristof – 9.70, elev  la  Şcoala Gimnazială nr.3

IANOSI A. PATRIK GABRIEL-9,70 Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Egli Cristian  Alexandru –  9.65, elev  la  Şcoala Gimnazială  nr.1

Petkes Kinga   Şcoala – 9.65, elev la Şcoala Gimnazială nr.3. Ea luat şi nota  10 la Matematică

Arcălean  Mihai Eduard –  9.60, elev la  Şcoala Gimnazială nr.3

Gheaţă  Alexandru  Andrei – 9.60, elev la  Şcoala Gimnazială nr.1

Saghin  Andreea  Cătălina – 9.57, elevă  la  Şcoala Gimnazială nr.1

Knecht  Vivien – 9.57, elevă la  Şcoala Gimnazială nr.1

Pop  Niculina Ştefania – 9.55, elevă la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’  . Ea depus contestaţie la proma de limba şi literatura română, iar nota ei finală a fost 9.20

Paşca  Alexandru  Nicolae- 9.50, elev  la Şcoala Gimnazială nr.1. El a luat  nota 10 la Matematică

Buer  Alexandru Valentin – 9.45, elev  la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Ionaş  Laurenţiu  Alin – 9.45, elev  la  Şcoala Gimnazială nr.1. El a luat nota 10 la matematică

Zsido Imola – 9.41, elevă  la Şcoala Gimnazială nr.3. Ea  a luat nota 10 la Matematică

Pap  Cătălin Dacian – 9.37, elev la  Şcoala Gimnazială nr.1

Deac  Creţu  Adina – 9.35, elevă la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Costaşi  Rareş  Andrei  Ilie – 9.35, elev  la  Şcoala Gimnazială nr.1. El a depus contestaţie la limba şi literatura română şi a obţinut 8.80 nota finală.

Rencz  Ingrid  Vivien – 9.33, elevă  la  Şcoala Gimnazială nr.3

Indrea  Raul  Gabriel  Grigore – 9.32, elev la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Mateş  Iulian  Florin – 9.30, elev la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Crăciun  Alexandra  Gabriela – 9.30, elevă la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Rusu  Valentin – 9.27, elev la  Şcoala Gimnazială nr.1

Preg  Daniel – 9.18, elev  la   Şcoala Gimnazială nr.3

Szabo Boglarka  – 9.16, elevă la  Şcoala Gimnazială nr.3

Buze  Florentina  Paulina – 9.15, elevă la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

Stancu   Iulia  Antonita – 9.12, elevă la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’ . Ea depus contestaţie la limba şi literatura română şi a obţinut 9.15.

Czompa  Norbert  Mark  – 9.12, elev la  Şcoala Gimnazială nr.1

Borz  Bianca  Raluca Ioana  – 9.05, elevă la Şcoala  Gimnazială  nr.3

Chivari  Anamaria  Maria Florina – 9.05, elevă  la  Şcoala  Gimnazială  nr.3

Ţicle  Denis   Cristian – 9.02, elev la  Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’

S-au obţinut 6 note de 10  la proba de Matematică. S-au depus 3 contestaţii la limba şi literatura română.

Notele obţinute la examenul de Evaluare Naţională sunt foarte importante pentru că reprezintă 75% din media pe baza căreia absolvenţii claselor a VIII-a vor fi admişi la liceu. Media de admitere la liceu se calculează ca medie ponderată între media generală la EVALUAREA NAŢIONALĂ   susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a,care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

CALENDAR  ÎNSCRIERE  LA  LICEU

Înscrierile pentru liceu se fac între 3 şi 7 iulie,când elevii şi părinţii,asistaţi de diriginţi, vor completa opţiunile pe fişele de înscriere. Repartizarea computerizată va avea loc pe 14 iulie, iar pe 15, rezultatele vor fi afişate la şcolile de unde provin elevii. Între 16 iulie şi 24 iulie  2015 va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la liceele la care  candidaţii au fost repartizaţi.

redacţia

comentarii

de adi la 5 iulie 2015 - 21:40

Din pacate si acum ati uitat sa amintiti cativa elevi de elita ,care au participat la olimpiade si au avut la evaluare note de 9,60;9,70;9.80; dar traim in Romania,ii amintim doar pe cei cu Renumeee multumim SC ,,Vasile Lucaciu,, nu cumva sa-i amintiti pe toti…

de Horia Mărieș la 6 iulie 2015 - 09:36

Felicitări tuturor elevilor sârguincioșI’

Dar…..

Daca corupția roade ca un cancer o intreagă țară, atunci ea va roade inevitabil si învățământul.

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1-5/frauda-la-bac-aproape-200-de-elevi-din-stei-risca-sa-fie-eliminati-din-examen-pentru-ca-au-copiat-in-grup-121711.html?mobile=no

Procurorii Parchetului instantei supreme fac azi perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt suspectati ca ar fi luat mita de la studenti pentru ca acestia sa promoveze examenele. Este vorba despre cadre didactice din cadrul disciplinelor de Imunologie, Biochimie si Fiziopatologie, conform surselor HotNews.

Sursele citate au declarat ca anchetatorii perchezitioneaza unele birouri de la Facultatea de Medicina din Craiova.

Ancheta are loc dupa ce ar fi fost facute mai multe sesizari referitoare la faptul ca unii profesori ar lua mita de la studenti pentru ca acestia sa promoveze examenele, au precizat sursele citate.

La aceasta ora, perchezitiile sunt in desfasurare.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2015 - 09:47

In plus, țara asta este plină de „jmecheri” cu diplomă de hoțomani escroci obținută pe la inspectoratele scolare județene, unde numirile în funcție s-au făcut în mare parte doar pe criterii politice.
Sunt convins insă că toți cei de la IȘJ SM sunt niște îngerași imaculați și cinstiți.

http://www.bihorel.ro/lectia-de-imbogatire-mai-multi-inspectori-ai-isj-bihor-au-facut-averi-din-proiecte-europene/

de Vlad la 6 iulie 2015 - 14:58

Da de Carei nu mai ai voie sa scrii?? Ne umpli de stiri de la altii ca sa nu vedem bubele din capul scolilor din Carei?

de Horia Mărieș la 6 iulie 2015 - 17:25

@Vlad la 6 July 2015 – 14:58

Scrie tată matale, dășteptule, despre școlile din Carei.
Eu am terminat liceul în Carei acum 50 de ani,
Vrei să-ți relatez din amintirile mele legate de școala de sorginte comunistă?
Sper că nu, așa că mai scutește-mă cu prostiile tale.
Apropo, ai reușit sa termini o școală în Carei? Sau ești tot repetent?
După gândirea ta logică, așa s-ar părea că stau lucrurile.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2015 - 19:42

M-a provocat @Vlad la 6 July 2015 – 14:58 „Da de Carei nu mai ai voie sa scrii?? Ne umpli de stiri de la altii ca sa nu vedem bubele din capul scolilor din Carei?”

Hai dom’le să scriu atunci și ceva ce are iz, miros, gust de școală locală. Cu voia dvs., o să încep de la cap. Fiindcă peștele de la cap se împute, de la Inspectoratul Școlar Satu Mare.

De școlile din Carei rămãne să se ocupe @Vlad fiindcă el este expertul.

V-ați pus intrebarea din ce trăiesc inspectorii școlari? Răspunsul normal ar fi: din salariile primite de la IȘJ Satu Mare precum și din salariile primite de la diferite școli pe unde predau respectivii inspectori scolari.

Dar știți că la IȘJ SM există o grămadă de „jmecheri” ca și cei despre care am scris mai sus, ca cei de la IȘJ Bihor? Băieții „jmecheri” cunosc bine lecția și pe lângă că sunt inspectori școlari județeni (cu salariu) pe lângă faptul că sunt profesori la una-două scoli (cu salariu) oamenii mai ciupesc și pe de alături.
Cei care cunosc „jmecheria”, cei care sunt în gașcă, în famiglie, cei care nu scot o vorbă despre sifonările pe care o practică, cei care tac ca nesimțiții sau ca porcul in păpușoi. Uneori, ce se cãștigă „pe alaturi” este mai mult decât ce se câștigă din salariu. Hai s-o luăm încet.

Sursa de informație: declarațiile de avere ale inspectorilor școlari completate in iunie 2014″, publicate pe site-ul oficial al IȘJ SM deci este vorba de venituri realizate în anul 2013. Dacă mint ei pe site, mint și eu.
Informații mai proaspete nu am fiincă azi 6 iunie 2015 toti inspectorii judeteni ar trebui sa fie amendati pentru incălcarea legii, in sensul ca n-au depus declaratiile de avere pe anul 2014 pana la data de 15 iunie 2015. Sau ele n-au fost postate pe site-ul oficial al IȘJ si atunci trebuie amendat/sancționat inspectorul școlar general al județului SM. În sfârșit, dă-i încolo de bipezi!

Fiindcă inspectorul general adjunct, care a incasat ca salariu de la IȘJ SM în anul 2014 suma de 36.015 lei, numita Szasz Piroska, consilier județean din partea UDMR este (sau a fost, nu știu exact) și Director la Casa Corpului Didactic Satu Mare (cumsalariu incasat in 2014 -sentințe- 7160 lei) , probabil că s-a format pe acolo gașcă de profitori, o famiglie aflată sub aripa ei ocrotitoare, toți inspectori școlari, dar care mai incasează și bani albi pentru zile negre ca „formatori” la CCD SM.
Iată-i pe toți, aliniați ca brazii, iar cifrele se referă la salariile incasate de respectivii „formatori” de la CCD Satu Mare sau ca „formatori proiect POSDRU (habar n-am ce mai este și parascovenia/escrocheria asta) în anul 2013, in afară de salariile incasate ca inspectori școlari și/sau ca profesori pe la diverse școli sătmărene:

Mondici Claudiu-Iosif (inspector general adjunct IȘJ SM) 17.718 lei, Simon Angela 32.006 lei (wow!), Boloș Natalia 3.022 lei, Dîngă Adriana 3.593 lei, Pop Cristian 18.148 lei, Tătar Rodica 14.176 lei.

Numirul Mondici Claudiu-Iosif și-a aranjat și soția, pe numita Mondrici Ionela Ancuța, care nu este inspector școlar ci profesor, astfel incât să poată sq sugă nițel și de la CCD SM ca „formator” in proiectul POSDRU54562, adică să-și rotunjească salariul de cadru didactic cu 35.813 lei (wow!) in anul 2013.

Mai există in cadrul IȘJ SM și unii ceva mai răsăriți, mai domni, mai „intelectuali”, mai „experți”, cu relații mai suspuse, adică pe la Ministerul Educatiei Naționale UMPFE:

Roman Mariana, inspector scolar general, cu un + adăugat la salarii de 9.420 lei prin convenție civilă, Govor Daniela insp. scolar cu un + de 9.220 lei, Saveanu Oltea cu un plus de 9.420 lei, Durla-Pasca Mihai Călin cu un + de 9.420 lei.

Doamna Szasz Piroska, fiindcă are mai multă experiență, fiindcă este mai versată în „jmechereli’ a atentat și la fondurile europene ca „Expert Project ‘Talent Has No Borders’ HURO/1001/238/2.3.1 THND de unde a mai ciupit alți 7063 lei in anul 2013.

Pe scurt, cine poate, oase roade și la IȘJ SM.
Să nu mai aud că cineva îi plânge pe inspectorii școlari din județul Satu Mare.
Nici o grijă, sunt ei destui de „experți”, de „formatori”, de „jmecheri”, știu băieții foarte bine să sifoneze banii publici fiindcă de aia au studiat, de aia au multă școală, nu-i așa?

de Horia Mărieș la 6 iulie 2015 - 20:44

Probabil că v-ați întrebat, ca și mine de altfel, ce pisici este megaescrocheria aia numită POSDRU pe care o sug (szopják) „jmecherii” de „formatori”, inspectorii școlari de la ISJ SM, pomeniți mai sus (Mondici Claudiu-Iosif – inspector general adjunct IȘJ SM, Simon Angela, Boloș Natalia, Dîngă Adriana, Pop Cristian, Tătar Rodica, precum și Mondici Ionela Ancuță – soața șăfului ăl mare).

Vă puteți lămuri cât de cât, citind câte ceva de pe aici:

http://www.enational.ro/dezvaluiri/bomba-posdru-arunca-in-aer-guvernul-460808.html/

de Vlad la 6 iulie 2015 - 21:00

Asta e domnle draga!
Nu e pacat sa prapadesti timpul cu altii cand avem si noi falitii nosti?
Sa traiesti La Multi anii ca si la Carei avem ca la Prahova si Covasna!

Lasati un comentariu