Primarul cedează. Televiziunile judeţene revin în sala de şedinţe a CL Carei

• publicat la: 27 iulie 2015
Primarul cedează. Televiziunile judeţene revin în sala de şedinţe a CL Carei

După o absenţă îndelungată, sala de şedinţe a primăriei Carei a primit din nou camerele de filmat ale unei televiziuni locale. Presa judeţeană de limba română a fost absentă. La fel şi primarul.

Deşi din bugetul local al  municipiului Carei   se scurg sume ce depăşesc miliarde de lei vechi  către societăţile ce administrează şi televiziuni  judeţene, de mai bine de un an de zile nici una din şedinţele,  publice de altfel ale Consiliului Local Carei,  nu a fost înregistrată şi dată pe posturile  locale.

În februarie, primarul Kovacs declara că acestea nu sunt aşa de importante ca să merite filmate şi apoi difuzate pe posturile de televiziune.

La un momentdat, primarul Kovacs afirma  că nu are fonduri, dar facturile acceptate la plată de la  televiziuni,  îl contrazic total.  Apoi a încercat  fumigena cu …eu nu ştiu, întrebati pe ei de ce nu vin să   filmeze” , aruncată la şedinţa din aprilie 2015. Şi la acest răspuns am oferit la momentul respectiv   …realitatea din teren. Aici.

La nici o lună de la aceste evenimente, primarul Kovacs acuza cu tupeu televiziunile judeţene de …Minciuni. aici.

Jongleriile primarului totalitar şi şovin nu mai miră pe nimeni dar nici nu mai amăgesc pe nimeni.

Se pare că totuşi semnalările noastre repetate nu au rămas fără efect şi iată că la şedinţa de astăzi, 27 iulie 2015, o echipă a televiziunii NV TV a fost prezentă în sala de şedinţe a Primăriei Carei. Rămâne de văzut dacă materialul va fi şi difuzat pe post.

redacţia

comentarii

de delia la 27 iulie 2015 - 17:12

pai cum nu a fost primarul la sedinta ca era doar in primarie astazi?!
cand a vazut ca vine berteanu cu intariri a facut pe el de frica probabil.

de raul la 28 iulie 2015 - 19:57

sa cedeze scaunul in m.m de jegos incompetent,nu stie sa gestioneze nici o situatie,de revelion ne lasa fara energie(nu el personal dar e responsabil),in mijlocul verii fara apa la robinet,da ce spumele marii de oras e asta ma? orasul fantoma ? poate cocalarii colorati care-l voteaza pot sta nespalati cu lunile,dar mai sunt si oameni care muncesc cinstit si doresc sa faca un dus cand ajung acasa….sa foreze in m.m fantani in oras ca ma duc sa-mi iau apa de dus cu galeata,dar nici macar asta nu e in stare,am ajuns sa cumpar apa sa arunc la buda,da ce pl mea,imi da el bani? o sa urinez in sticle pet si le duc sa le golesc in fata primariei ca si protest…pai o dau dreaq de treaba cu primaria lor…DEMISIA !!!!!

de adevarat la 29 iulie 2015 - 12:19

Bravo lui ca a cedat! Ma bucur ca o luam din nou spre transparenta!

Ia un „like” pentru treaba asta!

de corect la 29 iulie 2015 - 13:48

felicitari buletin de carei pentru protejarea careienilor de abuzurile primarilor!
normal ca cedeaza ca doar nu are ce face. legea e lege pentru toti!

de emil la 29 iulie 2015 - 16:21

@raul 28 iulie & adevarat 29 iulie
E orașul de pe canalizarea castelului Karolyi. Am observat ca primarul a cedat ………. eșarfa tricolora. Lui Keizer.

de Horia Mărieș la 13 august 2015 - 03:29

S-ar putea să mă înșel, insă am suspiciunea rezonabilă că acest comisar Maghiari a șutit metoda și rețeta lui Kovács Jenő – nimic din avere pe numele lui – și că va trebui să-i plătească acestuia pentru copyright: „Din leafa de bugetar, comisarul de la Brigada Rutieră, Marius Maghiari a ridicat o vilă cât un palat, dar şi un restaurant de lux. Toate sunt însă pe numele soţiei, pentru că legea nu-i permite ofiţerului să facă afaceri sub acoperirea uniformei. Însă soţia poliţistului se pare că dă şi sume impresionante de bani cu împrumut.”

http://adevarul.ro/news/eveniment/scheletele-dulapul-comisarului-maghiari-proprietati-milioane-euro-dintr-un-salariu-bugetar-1_55cb797bf5eaafab2c78ab61/index.html

de Raul la 30 august 2015 - 09:58

e prea periculos pentru primari si udemeristi sa vada careienii invartelile lor din consiliu asa ca se feresc ca necuratul de tamaie sa dea pe post inregistrarea sedintelor!
felicitari domnule ciuta pentru verticalitate si consecventa!

Lasati un comentariu