Sondaj de opinie ANAF

• publicat la: 7 iulie 2015
Sondaj de opinie ANAF

În urma sesizărilor primite de la contribuabili, cu privire la recepționarea unor apeluri telefonice de la diverse persoane care, sub pretextul desfășurării unui sondaj de opinie de către ANAF, le solicită diverse informații confidențiale, facem următoarele precizări:

1. ANAF efectuează în acestă perioadă un singur sondaj de opinie, derulat telefonic, care NU cuprinde întrebări referitoare la date ale contribuabililor legate de conturi bancare, carduri asociate conturilor deschise sau de cuantumul datoriilor la bugetul de stat.

2. Sondajul efectuat de ANAF are ca obiectiv evaluarea efectelor și rezultatelor campaniei media care se află în desfășurare, iar singurele întrebări din chestionar care vizează detalii legate de companie sunt următoarele:

a) În ce an a fost înființată compania dvs.?

b) Care este codul CAEN al companiei dvs.?

c) Care este numărul mediu de angajați în anul 2014?

d) Care este cifra de afaceri în anul 2014?

e) În ce JUDEȚ este sediul companiei/firmei dvs.?

f) În ce LOCALITATE este sediul companiei/firmei dvs.?

g) Ce tip de contribuabil sunteți? (mare, mijlociu, mic)

3. Orice alte întrebări legate de persoane fizice sau de companii nu fac parte din chestionarul nostru.

Întrucât asupra acestei situații există suspiciunea unei tentative de fraudă, vă rugăm să acordați o atenție deosebită în cazul în care primiți solicitări de natura celor de mai sus și vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare în vederea depistării persoanelor vinovate.

comentarii

de Horia Mărieș la 7 iulie 2015 - 21:32

Este cât se poate de bine că ANAF nu este curios in privința persoanele fizice.
Nu se intersează de ele: „3. Orice alte întrebări legate de persoane fizice … nu fac parte din chestionarul nostru.”

Judecând după declarația de avere datată 12 iunie 2015, dacă, prin absurd, primașul Kovács Jenő ar trebui să răspundă unui chestionar ANAF, sau, iar prin absurd, unor întrebări puse de inspectorii antifraudă de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice SATU MARE, Serviciul fiscal municipal Carei, ar muri sigur de rușine, de csoró ce este, fiindcă n-are decât „liniuțe” în declarația de avere.

Politicienii in general, indiferent pe unde îsi fac veacul, prin Guvern, Parlament, Consilii Județene, Primării, etc., sunt oameni serioși, avuți, care au reușit să strângăși ceva cheag la viața lor. Iată un singur exemplu:

http://www.senat.ro/Declaratii/Senatori/2008/av_frunda_gyorgy_27_12_2012.pdf

Kovács a contabilizat până acum ca politician și primaș al Careiului în total 11 ani în trei mandate.

Cine este oare prostul care-l poate crede că in acești 11 ani aflați in fruntea Primăriei Municipiului Carei el a adunat numai „liniuțe”?

Ridicați vă rog frumos mânuța sus. Chiar nimeni?

Mai acordăm o ultimă șansă și celor trei jurnaliști aflați în solda dânsului. Poate că ei sunt singurii care il mai cred.
Poate că unul din ei va scrie in curând, măcar pe o carte poștală ilustrată (anzix), un articolaș frumușel cu poze color și cu subiectul ăsta.

Așteptăm cu cea mai mare nerăbdare să citim și noi așa ceva, ca să putem să rãdem cu gura până la urechi.

de simi la 7 iulie 2015 - 22:25

nu ar trebui sa faca public kovacs si averea fetei si a baiatului ca sa vedem cum au reusit ca imediat dupa facultate sa devina asa bogati cand taticul primar are atatea datorii??!

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 25 noiembrie 2015 - 18:55

INTREBARI: (1) De ce nu editeaza Excelenta Sa Seniorul KOVACS Jeno- Primar de CAREI, Registrul Local al Spatiilor Verzi, conf. Legii 313/2019 (cu harti satelitare si inventar la sol) ????????? Ca sa nu se vada JAFUL pecare l-a facut in Parcul Dendrologic KAROLYI ????????? ; (2) De ce n-a s0licitat acelasi Senior, conform Legii 213 / 2000 AVIZ DE TAIERE ARBORI din Parcul Karolyi, care conf. HCJ nr. 4/1995 este „REZERVATIE BOTANICA si ARIE PROTEJATA DE INTERES JUDETEAN” ????????? (3) De ce acelasi Senior a extras toti arborii in varsta de 300 de ani, cu volume individuale de circa 15 metri cubi ?????????? In astfel de „zone ocrotite” numai ACADEMIA ROMANA (Bucuresti sau Cluj) poate da avize de taieri si NU A.P.M. Satu Mare !!!!!!!!!

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 9 ianuarie 2016 - 02:06

Am in fata cateva zeci de pagini, inclusiv cu fotografii color, atat despre arborii seculari extrasi din REZERVATIA BOTANICA KAROLYI, cat si despre plopii euramericani sectionati circular pentru a se usca de pe drumul spre Ianculesti……… Din pacate, nu am xerocopii dupa AVIZELE DE TAIERI din partea ACADEMIEI ROMANE si nici xerocopii dupa REGISTRUL LOCAL AL SPATIILOR VERZI din Carei……… Prietenul Primarului mi-a ridicat mingea la fileu, bineinteles fara sa vrea si fara sa stie…..Karacsonyi scrie ca in Parcul Karolyi se afla 141 arbori si arbusti (la un loc) la hectar …. Ori intr-un parc, cu tot cu alei trebuie sa se afle minimum 250 arbori(fara arbusti) la hectar…Primarul Kovacs a transformat acest PARC DE INTERES JUDETEAN intr-o RARISTE, cu parcele compet dezgolite de arbori….Avizele de taieri de la A.P.M. Satu Mare, fara aprobarea ACADEMIEI sunt NULE, NULE, NULE !!!Cititi Legea 213/2000 ….Primarul a macelarit arborii tri- si bi-seculari din acest valoros parc si situatia trebuie descalcita pana la capat !!!!!!!!!

Lasati un comentariu