UNTOLD Festival Cluj-Napoca intră în linie dreaptă

• publicat la: 20 iulie 2015
UNTOLD Festival Cluj-Napoca  intră în linie dreaptă

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie — 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman ?i Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 — Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizația Student Plus, fondator al Federației SHARE Cluj-Napoca.

Potrivit napocanews.ro, Primăria Cluj-Napoca va organiza o parcare pe amplasamentul Pieţei Oser, de pe strada Bobâlnei, cu ocazia desfăşurării Festivalului Untold (30 iulie – 2 august 2015), având în vedere numărul mare al participanţilor la eveniment.

75% din cele peste 35.000 de abonamente vândute pentru festival, au fost achiziţionate de persoane din afara municipiului Cluj-Napoca. Piaţa Oser va fi închisă în data de 1 august 2015 şi se va redeschide în 8 august 2015.

Parcarea din Piaţa Oser va avea o capacitate de peste 1500 de locuri şi va fi disponibilă în perioada 29 iulie – 3 august 2015.

Măsura a fost stabilită în scopul decongestionării traficului din zona centrală pe durata festivalului şi pentru a veni în sprijinul participanţilor la eveniment.

Donatorii de sange  care vin între 17 și 19 iulie la caravana mobilă de transfuzie din București, amplasată la intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, sau între 20 și 21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca primesc pe loc bilete la UNTOLD Festival.

Totodată, românii care merg în centrele regionale și județene de transfuzie din toată țara și completează formularul de donator de pe www.untoldfestival.com primesc reducere la abonamentele festivalului.

‘Pay with blood este o inițiativă inedită și curajoasă, care atrage atenția asupra nevoii reale de sânge în România.

Lasati un comentariu