Accident la Moftin. Furt la Carei

• publicat la: 13 august 2015
Accident la Moftin. Furt la Carei

Ieri seară, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localităţii Moftinu Mare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un Ioan C. a circulat cu bicicleta pe strada Careiului, din localitate, iar  la intersecţie cu strada Principală nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, care circula pe drumul prioritar.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiune de lovire

Miercuri, în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Săcăşeni, judeţul Satu Mare, despre faptul că la data de 11 august 2015, ora 17.45 ar fi fost agresată de către Vasile V.

Din verificările efectuate s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri bărbatul i-ar fi aplicat lovituri repetate cu pumnii la nivelul capului şi a corpului, şi cu un obiect dur la nivelul membrului superior stâng.    În acest caz, nu a fost solicitată intervenţia personalului medical.   Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

                                               Furt la Carei

La data de 12 august 2015, ora 20.30, poliţiştii de investigaţii criminale careieni, au fost sesizaţi de către Dan G., despre faptul că în jurul orei 15.00 în timp ce afla în incinta unui local situat, pe strada Uzinei, din Carei, i-au fost sustrase bunuri.

Persoana bănuită de comiterea faptei este Victor I., care profitând de neatenţia reclamantului i-ar fi sustras acestuia dintr-o sacoşă, în care se aflau 3 telefoane mobile, unul dintre ele, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

În acest caz   se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

                                            Un bărbat a suferit leziuni

Ieri după-amiază, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi suferit leziuni în timp ce se afla la locul de muncă.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, în timp ce efectua lucrări de extindere la reţeaua electrică , pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare, ar fi căzut într-un şanţ de pe şantier.   Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.   În cauză s-a întocmit se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

                                             Incendiu la Satu Mare

La data de 12 august 2015, ora 10.44, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi, despre faptul că, pe strada Fagului din municipiul Satu Mare a izbucnit un incendiu au fost distruse bunuri, din incinta unei societăţi comerciale.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi pompieri, iar după stingerea incendiului s-a stabilit că acesta a fost provocat de către un bărbat, angajat al unei alte societăţi comerciale, care efectua lucrări la un utilaj de vopsit.

În incendiu au fost distruse două utilaje, prejudiciul cauzat fiind de 800.000 lei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

În cadrul acţiunilor desfăşurate miercuri pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare,  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost reţinute 5 permise de conducere pentru:  neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, depăşire neregulamentară şi consum de alcool. De asemenea, au fost aplicate 264 contravenţii,  în valoare  de 27000 lei.

Lasati un comentariu