Accident spre Foieni

• publicat la: 20 august 2015
Accident spre Foieni

La data de 19 august a.c.,ora 14.00, poliţiştii rutieri careieni, au fost sesizaţi despre faptul că, pe DJ 196 B,  între localităţile Carei şi Foieni, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări s-a stabilit că, un sătmărean, în vârstă de 49 de ani, a condus ansamblul format din autocamion, marca Iveco şi semiremorca, marca Schmitz pe un drum de acces către o societate comercială, iar pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu autoturismul, marca Volkswagen, care circula regulamentar, pe drumul prioritar.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorei autoturismului, o femeie, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Foieni.

Ieri, în jurul orei 19.00 poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la faţa locului, la un eveniment rutier produs pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, judeţul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Szabolcs C. a condus autoturismul, marca Volkswagen, iar pe fondul   efectuării unei   manevre de depăşire neregulamentară  a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Oamenii legii au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Miercuri, poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi de către Iuliu P., la data de 18 august 2015, pe DJ 109K, pe raza localităţii Vama a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că Iuliu P.. a condus un autoturism, înmatriculat în Franţa, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, aflat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

De asemenea poliţiştii au stabilit că bărbatul a condus autoturismul, deşi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de căre o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ieri seară, poliţiştii Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Lazuri, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că Sandor N. în timp ce conducea autoturismul, marca Volkswagen a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.  În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 august 2015, ora 03.10, poliţiştii de ordine publică careieni au depistat în trafic, pe strada Eliberării, din municipiul Carei, un adolescent, în vârstă de 16 ani, care conducea un motociclu.

Acesta a fost testat cu aparatul  etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii conducătorilor de vehicule le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de    conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasati un comentariu