Primăria Carei plăteşte din banii careienilor articole mincinoase scrise de consilierul primarului.Plăţi de 3.ooo lei lunar

• publicat la: 25 August 2015
Primăria Carei  plăteşte din banii careienilor  articole mincinoase scrise de consilierul primarului.Plăţi de 3.ooo lei lunar

În data de 4 august 2014, începând cu ora 18.00, sala de expoziții a Castelului Karolyi a găzduit o seară literară, având ca scop promovarea poeziei  careiene prin prezentarea poeților careieni și a unui crâmpei din  opera acestora.  Organizarea a aparţinut  Direcţiei de Cultură Carei.

La data respectivă, actualul consilier din Căpleni  al primarului Kovacs, ERA  plătit din banii  careienilor cu suma de 3.000 lei lunar, conform contractului încheiat de acesta ca PFA cu Organizaţia Guvernamentală  Primăria Carei. Consilierul personal al primarului Kovacs , are înca din data de 30 aprilie 2013, un contract de prestări servicii cu primăria Carei, prelungit la data de 29 aprilie 2014 prin Act Adiţional.  Daca contractul de prestări servicii este semnat doar de primarul Kovacs, actul adiţional are şi semnăturile contabilului şef   şi  a consilierului juridic.

Cu alte cuvinte minciuna  proliferată şi trâmbiţată  de consilierul primarului Kovacs pe blogul său personal, nu are acoperire, documentele oficiale din primăria Carei dovedind  realitatea!

Ce e mai trist , este că un primar al municipiului Carei, al doilea ca mărime şi importanţă din judet, si-a ales ca şi consilier personal o persoană imberbă, care nu face diferenţa intre o activitate culturală de talia celei organizate de Direcţia de Cultură din cadrul Primăriei Carei şi  una de genul  celor specifice unui ştrand de agrement.

Tinuta sa vestimentară  este una potrivită unei deplasări la ştrand şi nicidecum unei seri de poezie unde au fost prezenţi cei mai de seamă reprezentaţi ai mediului literar local.

Din cei 3.000 lei încasaţi lunar de la Primăria Carei timp de ani de zile, cred că se poate achiziţiona o ţinută potrivită unor astfel de evenimente la care doreşte să ia parte acest consilier…    mai tânăr.

Îi sugeram să  nu intoxice careienii cu  minciuni care pot fi oricând dovedite dacă nu vrea să se facă de râs mai mult decât a făcut-o până acum. De altfel, nici măcar cititorii săi nu apreciaza  astfel de articole.

Domnule primar, de ce folosiţi banii noştri , ai careienilor care ne plătim conştiincios taxele şi impozitele la statul român de unde primiţi şi dvs un salariu, ca să jigniţi persoanele care vă deranjează prin opiniile lor expuse în mod cu totul şi cu totul decent?

Din declaraţiile domniei voastre din ultimii ani, observ că  nu puneţi preţ pe pregătirea intelectuală a tinerilor şi preferaţi ca acestia să se orienteze către şcoli profesionale dar măcar la nivel de consilier personal al unui primar de municipiu chiar nu puteţi să găsiţi o persoană cerebrală, echidistantă, care să trateze fără discriminare toţi careienii?

Noi, cei multi care plătim  la timp contribuţiile către stat şi municipalitate nu suntem de acord  să  ne  jigniţi  pentru opiniile noastre, diferite de ale domniei voastre, mai ales că din păcate , nu  faceţi parte din marea masă a careienilor care îşi plătesc obligaţiile către stat!

Nu suntem de acord să ne jigniţi personalităţile noastre din oricare domeniu ar fie ele, prin vocea consilierului dvs. Personal care le tăvăleşte în noroi.

Aţi uitat că indiferent de opiniile dvs personale, trebuie să reprezentaţi toţi locuitorii acestui oraş?  Plătiţi încă un consilier personal care în timpul orelor de program postează pe blogul personal atacuri la adresa adversarilor dvs politici. Primăria Carei plăteşte  un tânăr din Căpleni pentru a ataca liberalii careieni, coşmarul domniei voastre, şi totul pe bani publici?  Nu mai făcea faţă primul consilier absolvent de Stefan Gheorghiu pe care îl plătiţi din 2008 tot din banii noştri fără ca acesta să se prezinte la locul de muncă?

Degeaba incitaţi la ură şi discriminare etnică,  că minciuna are picioare scurte şi iată că tot ies la iveală  încercările de manipulare  plătite din banul public. aici.

 

Daniela Ciută,

contribuabil onest, neabonat la bani publici

comentarii

de careian la 25 August 2015 - 13:03

BdeC – ziar de tot rahatul care incită la ură şi discriminare etnică – incetati-va si vedeti-va de treaba, mincinosi ce sunteti…!!! Megyery era in timpul serviciului la un eveniment organizat de o institutie subordonata UAT Carei! ce aveti de comentat?!

de Buletin de Carei la 25 August 2015 - 13:55

Multumiri pentru ca ne cititi si ne urmariti. Noi nu facem decat sa prezentam documentele oficiale din primarie, semnate de primarul Kovacs Eugen, care atesta ca in luna august 2014, actualul sau consilier din Capleni primea 3.000 lei lunar in baza unui contract parafat.In timpul serviciului prestat la 4 august 2014, consilierul avea tinuta din imagine. In timpul programului sau ca si consilier al primarului Kovacs,platit din banii careienilor,posteaza articole de pe blogul sau personal. E prea greu de citit si inteles in limba romana?

de localnic la 25 August 2015 - 14:28

pt. bdc
cea mai mare problema exact asta este ca nu faceti absolut nimic doar telenovele despre tinuta lui Y sau X dar pentru oras absolut nimic.

de sandel la 25 August 2015 - 14:59

mare bai ca buletindecarei arata cum fura primarii banii orasului si dau lucrarile la camarazii din udemereu…pavajul din centru a fost facturat la de 3 ori pretul si lucrarile la fel ca sa iasa si casa lui jeno din debrecen….asta faceti voi pentru carei si credeti ca lumea e proasta si nu stie!

de alt careian la 25 August 2015 - 15:08

@ sandel.Care casa lui Jeno din Debrecen???

de csaba la 25 August 2015 - 15:11

si lajos are la ponyvas si pinter si sunt una linga alta si foczista mai are si la szalka una terminata anul trecut….a iesit bine din traficul de tigari cu masina primariei pana nu au prins pe sofer polististile magyar si au retinut masina de la primaria carei aia fordul gri cu care si beka a facut accident dar a zis osanu ca el a condus.

de alt careian la 25 August 2015 - 15:27

@ csaba.Cum puteti dovedi aceste lucruri,informatii despre acesti????

de csaba la 25 August 2015 - 16:38

voi cum puteti dovedi ca nu sunt adevarate?
cum puteti dovedi ca primarul kovacs nu are datoriile pentru care are tras din salarul de primar 30 la suta?

de paznic la 25 August 2015 - 16:40

la ponyvas e aproape fasia de granita si pe acel drum au facut gard politicienii cu casuta de vacanta unde chefuiesc cu paza militarizata//cine a facut gardul pe acel drum si de ce au daramat postul de graniceri?

de robi la 25 August 2015 - 20:26

poate tipul nu are la cine sa isi arate picioarele si a gasit spectatori in ceva sala de la castel.
si daca mai e si platit pe deasupra,de ce nu?

de ......... la 26 August 2015 - 03:09

si cei problema??Primarul nu are voie sa cumpara casa???si daca Megyerei primeste 3.000 ce problema aveti??

de panonia la 26 August 2015 - 08:46

si care e problem la voi?
un primar udemerist cu salarul taiat de finante ca sa ia de la el datoriile…din ce bani a facut casa la debrecen daca are numai salar de 3 mii lei pe luna si nu are alt venit din 2008?
si de ce un medic primeste 1900 lei salar si un putoi ce umbla dezbracat e platit din banii careinilor cu 3 mii?

de monica la 26 August 2015 - 10:07

sefii udmr carei fura banii careienilor prin firmele lor de casa….pentru anonimi nu e problema dar pentru cei care platesc darile este!
e greu cu munca cinstita domnule primar?
http://www.buletindecarei.ro/2015/08/spaga-sau-incompetenta-lucrari-la-teatrul-din-carei-fara-contract-de-incepere-a-lucrarilor-cu-executantul.html

de Horia Mărieș la 26 August 2015 - 10:08

@de panonia la 26 August 2015 – 08:46 (sau paranoia?)

Nu este nics un problem la noi.

de Pavel la 27 August 2015 - 18:53

E o dementa!!! 3000 lei/ luna!!! Cumpar presa la kg! Cumpar pe toata lumea: Megyeri, Szasz si colegul lui Szasz etc

de Horia Mărieș la 27 August 2015 - 19:28

@Pavel

Cu 3000/lună parcă m-aș lăsa și eu cumpărat.
Aștept o ofertă serioasă din partea Dvs.
Mi-aș mai rotunji pensia.
Am putere de muncă berechet, nu mă dau nici pe doi de 36 de ani, așa cum este unul din cei pe care deja l-ați ofertat.

de Horia Mărieș la 28 August 2015 - 02:33

@de ……… la 28 August 2015 – 01:58

Ești un dulce, un anαβ, un scump și un sfânt. O să iau aminte.

de ember la 28 August 2015 - 07:52

nu toti ungurii din carei sunt la mafia din primarie si nu trebuie sa credeti ca toti suntem hoti!
jeno plateste ca sa scrie cineva impotriva la unguri si apoi spune ca romani au fost..nu toti suntem prosti jeno so szabika si robika si vedem ce faceti si cati bani invartiti!

de Horia Mărieș la 28 August 2015 - 08:48

@EMBER

Doamne ferește să credem astfel de enormități. Cel mai bun prieten de-al meu din Carei – și asta de aproape 60 de ani – este maghiar. Si va rămâne așa și în continuare, câte zile voi avea. Indiferent ce găinării și escrocherii vor mai face Jenő si famiglia lui. Ez nagyon bisztos.

de penelist la 30 August 2015 - 21:26

@Horia Maries

Exprimarea a fost gresita. Primarul a cumparat toata aceasta asa zisa “presa” la kg. 3000 lei pe cap: Megyeri, Szasz si o persoana nascuta prin 17 noiembrie ’81.
Hai sa nu-i mai zicem presa ca sa nu compromitem termenul. Hai sa le zicem “joldunari”!

de iutka la 30 August 2015 - 21:53

nu uitati si de fatuka directoarei de la 1 care scrie impreuna cu megyeri

de Horia Mărieș la 31 August 2015 - 07:35

@penelist la 30 August 2015, 21:26

- Recunosc, m-ați pus puțin în dificultate, dar termulul “joldunari” este unul foarte potrivit.
O să încerc să-l rețin pe viitor.

Dictionar: Dicționar de sinonime (2002): JOLDUNÁR s. v. mercenar.

*mercenár, -ă adj. (lat. mercenarius și, maĭ bine, mercennarius, d. merx, mercis, marfă). Care se face pe banĭ: om, soldat mercenar. Avid de cîștig: suflet mercenar. S. m. Soldat care se luptă pentru acela care-ĭ dă leafă (nu pentru patrie), lefegiŭ. Fig. Mercenar al condeĭuluĭ, acela care (chear [!] contra convingeriĭ luĭ) scrie la ziar pentru cel ce-l plătește.
Sursa: Scriban (1939)

jold (Dicționarul etimologic român, 1958-1966)
jold (-duri), s. n. – 1. Salariu, leafă. – 2. Prestație sau tribut feudal. Germ. Sold (‹ lat. solidus), prin intermediul pol. žołd (Miklosich, Fremdw., 137; Cihac, II, 160; Tiktin), sau al mag. zsold (Gáldi, Dict., 93). Apare pentru prima oară în sl. din 1444. Înv. Der. joldunar, s. m. (înv., mercenar), din germ. Söldner, prin intermediul unui cuvînt sl. neidentificat; joimir, s. m. (mercenar polonez), din același etimon germ., prin intermediul pol. žołnir, žołnierz (Miklosich, Fremdw., 137; DAR citează forma greșită žotnierz).

jold (Dicționaru limbii românești, 1939)
jold n., pl. urĭ (pol. žold, ung. zsold, germ. sold, d. it. soldo, soldă, leafă. V. joĭmir, soldă). Vechĭ. Soldă, leafă la militarĭ. Muncă gratuită în folosu stăpîniriĭ: cară (care) de jold, de podvoadă și de caĭ de olac (la 1676). V. havalea.

zsold >>> Etymology: From the German Sold, from the French solde, from the Italian soldo, from the Late Latin soldum ‎(“pay”), from Latin solidus ‎(“golden coin”), (literally, “solid”).

WikiSzotar: Zsold, zsold (főnév) 1. Az a pénz vagy tárgy, melyet a katonák a szolgálatukért kapnak. A katonaság már egy hónap óta nem kapott zsoldot. 2 Jutalom. 3 Valami rossz, amely valakit az elkövetett bűn, vétek után éri.

- In ce privește celebra naștere care a avut loc în ziua de 17 noiembrie 1981, recunosc că habar n-am (acum) despre cine este vorba. Dar o să mai fac săpături arheologice.

de Horia Mărieș la 21 November 2015 - 18:13

Umor involuntar.

Google translate (pe bune): maghiară – română – greacă.

Magánember = persoana privată (P.F.A.) = ιδιώτης (idiótis)

Lasati un comentariu