Tenismeni careieni la Budapesta

• publicat la: 31 august 2015
Tenismeni careieni la Budapesta

În perioada 26 – 29 august 2015 au  avut loc în Budapesta două competiţii de tenis de masă (punctate în clasamentul naţional), atât la fete cât şi la băieţi, cu ocazia deschiderii noului an competiţional 2015 – 2016. La competiţii  a fost prezent şi  Clubul Copiilor – TAPO Carei cu următorii sportivi: Reitler Eliza, Rad Ayana, Szilágyi Paul şi Dari Helga (legitimată la Statisztika Budapesta).

Competiţia băieţilor a avut loc la BVSC Budapesta, unde au participat sportivi din Serbia, Anglia, România şi Ungaria. La categori mini cadeţi (9-11 ani), Szilagyi Paul a cucerit medalia de aur, iar la categoria juniori III (12-13 ani) se califică din grupe pe tabloul principal, ajungand până în optimi.

Competiţia fetelor a avut loc la Statisztika Budapesta, unde au participat sportive din Anglia, Romania şi Ungaria. La categoria 8-10 ani, Reitler Eliza se califică în sferturi, iar Rad Ayana obţine locul 3 în grupa de calificare pentru tabloul principal. La juniori III (11-13 ani) sportiva Dari Helga obţine locul I după ce a reuşit să învingă pe primele trei clasate în clasamentul naţional (Menkő Vera, Phan Viola şi Drabant Anita).

La categoria juniori I (15-18 ani) la proba de dublu cu Menkő Vera se clasează pe locul III obţinând medalia de bronz. Sportivele au fost însoţite de instructorul Bottyán Géza şi antrenorul Podoba Mircea În perioada 22-23 august 2015, sportiva Dari Helga a mai participat la CUPA TOLNAGRO din Szekszárd (HU) unde, la categ 13-15 ani obţine locul I la echipe iar la individual locul III. La această competiţie au participat 4 ţări şi 115 sportivi.

comentarii

de marcu la 2 septembrie 2015 - 13:23

cat da pe an primaria pentru acesti copii si pentru antreenori?
pentru calugaritele maghiare a accesat primaria proiecte europene dar pentru cele romance nu da 1 leu si nici pentru sportul practicat de romani chiar daca sunt din carei!
la karatisti se da cu nemiluita si mai cer si de la parinti bani dar la bascvhet sau tenis de camp se arunca 2 bani pentru un corn si un afis si se spune si dde unde sa iei cornul ca nu cumva nu de la firma din grupul de interes din primarie sa nu iei….rusine mafia udmr din primarie in frunte cu kovaciu datornic!

de palyka la 6 septembrie 2015 - 09:55

Marcule vezi daca nu sti nu vorbi karatisti au sponsori lor si ce nu se poate acoperi din sponsorizare ajuta parinti

Lasati un comentariu