Ajutoare pentru cei nevoiaşi

• publicat la: 24 septembrie 2015
Ajutoare pentru cei nevoiaşi

La sfârşitul lunii februarie 2015, în Carei a luat fiinţă  .Asociatia Împreună- Egymásért Egyesület (ASIEE).  Potrivit acesteia, obiectivul principal al mişcării este ca o dată pe lună să doneze alimente la câte o familie nevoiaşă.
După nici două săptămâni de la constituire, datorită oamenilor de suflet din Carei şi din localităţile limitrofe, a adunat  mai mulţi saci de haine. După alte două săptămâni au apărut ca donaţii aparate electronice, mobilă, covoare şi multe altele  obiecte de uz gospodaresc.

In momentul de faţă, asociaţia se ocupă cu ajutarea copiilor, bătrânilor, bolnavilor, familiilor şi comunităţilor nevoiaşe . La începutul lunii iulie, mişcarea civilă  a devenit asociaţie legală, conform celor  afirmate  de   preşedintele Asociaţiei Împreună Egymásért Egyesület, Zoltan Lorincz .

In aceasta lună, la Şcoala Gimnazială Vasile Lucaciu a fost organizat un târg de donaţii sub deviza “Ia ce-ţi place, donează cât îţi dictează inima”.  Cei care au dorit sa întindă o mână de ajutor,  au donat  îmbrăcăminte şi alte obiecte folositoare. Astfel familiile  care sunt ajutate de asociaţia „Împreună pentru alţii’’ au avut posibilitatea  să-şi aleagă haine pentru ei şi rudele lor.

La inceputul acestei săptămâni, preşedintele  Asociatiei, Lorincz Zoltan, împreună cu Buletin de Carei, a efectuat vizite de identificare a noi familii nevoiase în satele din jurul Careiului, mai exact în Ianculeşti şi Marna.

In urma acestei vizite, s-a stabilit ca în fiecare localitate rurală  să fie organizate târguri de donaţii, pe modelul celui organizat la Carei. La cei mai nevoiţi dintre cei vizitaţi, au ajuns deja ajutoare din partea   Asociatiei Împreună- Egymásért Egyesület, ce au constat în aragaze, covoare şi plapume  de care beneficiarii sunt foarte mulţumiţi.

redacţia

comentarii

de silviu m. la 25 septembrie 2015 - 11:56

felicitari

de Horia Mărieș la 13 octombrie 2015 - 08:38

Le doresc multă putere de muncă celor din Asociația „Împreună – Egymásért”, ín mod special Domnului Lörincz Zoltán, doresc multă sănătate celor care sprijină această Asociație prin donații sau prin orice alt fel de ajutor. Scopul asociației este unul nobil, util concetățenilor, treaba este făcută excelent, profesionist, aveți tot respectul meu.
Chapeu bas, jos cu pălăria, le a kalapal.
Să fiți iubiți.

de Horia Mărieș la 13 octombrie 2015 - 18:02

Domnule Lörincz Zoltan,

Te rog eu foarte frumos, urmărește puțin cazul de mai jos.
Deși Prefectul pare să fie om bun, l-am cunoscut și eu in cursul unei audiențe din luna iunie a.c. când am fost la dânsul cu necazurile mele, este posibil ca cei care îi sunt subordonați să nu-i ajute pe acești oameni necăjiți.
După cum rezultă din articol, nici viceprimarul Keizer nu i-a ajutat. Mai mare rușinea.
Te rog frumoa, desi știu că ești extrem se ocupat, fii puțin cu coada ochiului si pe evoluția acestui caz.
Fiindcă eu sunt convins, că dacă alții n-o să facă absolut nimic, „Împreună–Egymásert” va rezolva problema.
Mulțumesc foarte mult.

http://obiectivsm.ro/emotionant-pana-la-lacrimi-un-careian-isi-sacrifica-timpul-si-banii-pentru-a-ajuta-o-necunoscuta/

Lasati un comentariu