Alţi hoţi prinşi

• publicat la: 3 septembrie 2015
Alţi hoţi prinşi

În data de 02 sptembrie 2015,  polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Carei, au identificat și prins autoarea  furtului comis în data de 12 august a.c.

Este vorba despre  B. Timea, de 19 ani, din Carei, care în data de 12 august a.c., intre orele 06,30-16,00, prin escaladarea gardului de la stradă a pătruns în curtea unui imobil din Carei,  intrând în locuință, ușa fiind închisă dar  neasigurată,  de unde a furat suma de 1.000 Euro, 600 lei si un ceas de mână electronic, cauzând  un prejudiciu total de 5.500 lei.

În  data de 02.09.2015, în jurul orelor 13,30 am fost sesizați prin SNUAU 112 de către  o minoră în vârstă de 13 ani, din Bocicău, despre faptul că, în timp ce se afla în cartierul rromilor din localitate a fost agresată fizic de catre S. Daniel de 21 ani, din Tarna Mare.

Polițiștii au întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot în cursul zilei de ieri, am fost sesizați telefonic de către  S.  Floare, de 68 ani, din Carei, despre faptul că între cei doi fii ai săi, S. Ioan de 37 ani și S. Daniel de 47 ani, a izbucnit un conflict.  Polițiștii au stabilit faptul că, între ce doi frați există  un conflict mai vechi legat de împărțirea casei părințești iar pe fondul acestor neînțelegeri bărbatul de 47 de ani a fost lovit de fratele său mai mic cu o lopată peste antebrațul mâini stângi. Victima a fost transportată la de urgență la Spitalului Municipal Carei unde i-au fost acordate îngrijiri medicale după care a plecat la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Loviri sau alte violențe ”.

Lasati un comentariu