Careianul Paul Szilagyi, legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc, este vicecampion naţional la tenis de masă

• publicat la: 15 septembrie 2015
Careianul  Paul Szilagyi, legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc, este vicecampion naţional la tenis de masă

În perioada 02-06 septembrie 2015 a avut loc Finala Campionatului Național de copii 8-10 ani la tenis de masă, desfășurată la Buzău, unde au participat spotivi și cluburi din toată țara, adunându-se peste 300 copii .

    Clubul elevilor TAPO Carei a participat cu Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra,Czier Anita, Costea Răzvan și Szilagyi Paul  ( legitimat la CSS Od.Secuiesc).

    Rezultate obținute: echipa de fete a obținut locul 13 din 26 de echipe, iar la individual Reitler Eliza s-a calificat în primii 32 iar Rad Ayana și Comiati Alexandra în primii 64 de sportivi.

Sportivul Szilagyi Paul a cucerit titlul de vice campion  national la individual, iar la echipe medalia de bronz.     În perioada 18-20 septembrie 2015 echipa Clubului Elevilor -TAPO Carei va participa la CUPA ROMÂNIEI, care se va desfășura la Bistrița.
.
.
Tânărul talent Szilagyi Paul, antrenat de Mircea Podoba,  a jucat pentru CSS Odorheiul Secuiesc  care a şi finanţat deplasarea la această competiţie.  Acelaşi club va finanţa şi deplasarea careianului în Anglia, la un stagiu de pregătire, în perioada 25 octombrie- 1 noiembrie 2015.
Tenisul de masă careian a dat multe valori la nivel naţional dar datorită lipsei de susţinere  din partea  administraţiei locale, sportivii au fost nevoiţi să se legitimeze la alte cluburi din ţară sau străinătate care abia au aşteptat să îşi îmbogăţească loturile cu   asemenea tineri talentaţi din Carei.
redacţia

comentarii

de laszlo la 15 septembrie 2015 - 19:22

jeno vinde orice si pe oricine numai bani sa iasa!!!!
nu se stie daca nu si orasul nostru a vandut pentru buzunarul lui!!!!si celalalt fotbalist la fel este si deaia nu mere cu sportul cum trebe.

de Nuntasu la 16 septembrie 2015 - 08:14

Da,da so vandut foodbalistii buni de catre papucarul nuntas victorios barbos ,care a avut banii pe mina si amu i so taiat ratia,cum a fi cu banii aia multi care trebe sa-i deie inapoi la Primarie ???Ca asa le-o zis Curtea la control !!!

de rusinica........ la 16 septembrie 2015 - 10:30

Ce au comun susnumitii cu rezultatul sportivului Szilagyi Paul? Felicitari antrenorului si acestor minunati copii.

de Customer la 16 septembrie 2015 - 10:57

Felicitari multe copiilor si antrenorului ,da nu e de neglijat nici papucarul nuntas
daca tot se amintea in prima postare de fotbalist.

Lasati un comentariu