Europa,ultima redută. Video

• publicat la: 22 septembrie 2015
Europa,ultima redută. Video

Imamul Abu Imran: „Noi credem că Islamul va domina lumea. Pare amuzant, dar așa va fi!”

Imamul Abu Hamza al-Misri: „Dacă un non-musulman trece și tu îl prinzi, e prada ta, îl poți vinde pe piața deschisă”

Imamul Anwar al-Awlaki: „Proprietatea din mâinile necredincioșilor nu e a lor de drept, conform Sharia (leagea islamică – n.n.), din cauza necredinței lor”

Imamul Choudary: „Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete”

Coran, 48:20 – „Alah ți-a promis abundeță și o vei obține. El ți-a garantat această victorie!”

Atenție! Astăzi, în Europa occidentală, există locuri în care nici poliția nu intră și unde legea Sharia este suverană. Cum e posibil așa ceva și care sunt aceste teritorii?!?…

***

” De productie americana si realizat pe durata a 4 ani, cu documentari aprofundate in tarile europene si cu marturii cutremuratoare ale agentilor FB1, filmul isi propune sa raspunda sau macar sa atraga atentia asupra intrebarii: va reuşi Islamul să cucerească Europa ?

Bătrânul continent se află la răscruce: criza imigranţilor a tensionat relaţiile dintre statele Europei, această situaţie fiind considerată cea mai gravă de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Care sunt mecanismele care au declansat aceasta situatie, cat de departe s-a ajuns si care sunt slabiciunile liderilor europeni, acestea sunt alte intrebari principale ale filmului.

Documentarul vorbeşte fără prejudecăţi despre terorism si victimele acestuia, despre inapdatabilitatea musulmanilor la valorile europene si consecinţele dramatice ale acesteia. În acest film telespectatorii vor avea ocazia să afle care sunt teritoriile din Europa în care europenii nu au voie să intre dar vor descoperi si cum sunt adusi la tacere criticii islamului.

“Europa, ultima redută”, este, pe scurt, un film documentar de excepţie, o temă actuala despre viitorul tău şi al copiilor tăi.” Europa creștină va dispărea dacă continuă invazia musulmană de lunile acestea. Filmul e promovat de site-ul Cunoaște Lumea.

sursa NapocaNews

comentarii

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2015 - 09:16

Foarte „intelectual” și elevat site-ul ăla numit „Cunoaște Lumea”. Numai bun pentru „popularizarea științei și culturalizarea maselor populare proletare”.

De exemplu, ne învață printre altele că „Potrivit calculelor, fiecărui locuitor al planetei îi revin în grijă circa 422 de arbori.” Jur că eu, care stau la etajul șase la bloc, nu îngrijesc de nici unul. Ne mai învată de exemplu că cercetarile știintifice au confirmat existența unui câmp energetic numit Câmpul Akashik unde se păstrează orice informație care a fost eliberată în eter, de unde și asocierea cu spiritualitatea orientală iar detalii despre potlogăria asta se pot afla la Nașul TV.

Nu mai vorbim de ziarul NapocaNews, care ne propune să aflăm despre cuceririle știintei mondiale de pe site-ul Cunoaște Lumea și de redactorul acestui ziar, Ionuț Țene, un alt clujean ardelean dus cu pluta, asemănător lui Sabin Gherman. Măcar de cel de al doilea, se știe bine că suge din portofelul lui Árpád Paskany pentru a face propagandă autonomuiei Transilvaniei (sau a Ardealului de Nord, sau a Partiumului, etc.).

Dacă tot este vorba de știință, parcă ar fi de preferat să citesc preluări, traduceri din http://www.sciencedaily.com/
Părerea mea.

de erik la 22 septembrie 2015 - 13:25

bine maries spus am stiut ca numai de fatada esti mare roman dar tot la rokonsagurile din ungaria tragi daca tot esti korcs si nu iubesti ortodoxi

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2015 - 16:44

@erik la 22 sept 2015

Stii tu binye ce știi, că ești dăștept, adică okos.
Eu eram prea scund atunci când Sf. Petru a agățat pe frânghia de uscat rufele deșteptăciuna și sulele.
La deșteptăciune n-am ajuns.
In rest, am ajuns doar la cele lungi.
Ghinionul meu.
Sunt darnic, vrei și tu o bucățică, ca să guști?

de erik la 22 septembrie 2015 - 17:01

deci am avut dreptate ca ai enervat

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2015 - 17:08

@erik

Da sigur, eu „ai enervat” tare. Le vagy szarva cseresznyemagos kurva szarral.

Audiera et altera pars. Să ascultăm și cealaltă parte, pe cea care nu este nici okos și nici korcs.

http://luizapredescu.ro/2015/09/10/marea-balbaiala-europeana/#more-94

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2015 - 17:54

Parlamentul ungar a acordat ieri armatei dreptul a trage în imigranţii ilegali. Legea oferă puteri sporite poliţiei şi armatei pentru a opri valul de imigranţi ce trec ilegal graniţele Ungariei, cea mai importantă prevedere fiind permisiunea de a deschide focul în anumite circumstanţe, cu condiţia ca tirurile să nu fie ‘mortale’, relatează AFP.

http://www.dozadebine.ro/wp-content/uploads/2015/03/pluton-de-executie.jpg

Explicați-mi și mie cum devine chestia aia cu „tiruri care să nu fie ‘mortale'”?
Înainte de toate armata ungară le împarte veste antiglonț imigranților ilegali și va trage doar pe urmă?

În context, un amănunt insignifiant, dar uitat. Generalii trimişi de Ceauşescu la Timişoara în decembrie 1989: Victor Atanasie Stănculescu, Ştefan Guşă – Şeful Marelui Stat Major al Armatei, Mihai Chiţac – comandantul Armelor Chimice, Nuţă şi Mihalea – cei mai duri comandanţi din Ministerul de Interne, în încercarea de a pune sub control situaţia, au ordonat să se execute foc asupra demonstranţilor. Ordinul a venit de la Ceauşescu prin ministrul Apărării Naţionale, generalul Vasile Milea (cunoscut de subordonaţi sub porecla „Fierăstrăul” şi drept un fidel al familiei Ceauşescu): „Demonstranţii să fie serios avertizaţi şi apoi să se tragă la picioare”. (Adică tirurile să nu fie ‘mortale”. 43 de cadavre ale celor împușcați mortal la demonstrația din Timișoara, dar și ale unor răniți executați în Spitalul Județean, au fost sustrase de la morga spitalului și duse la București pentru ca urmele represiunii să fie șterse. Abia dupa aproape 25 de ani, s-a aflat numărul celor care au plătit cu viaţa în evenimentele din decembrie 1989. Conform unui raport al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRRD) dat publicităţii joi, 1.166 de persoane au murit la evenimentele din decembrie 1989. La evenimentul „Statistica victimelor Revoluției Române — Adevăruri și interpretări noi privind victimele Revoluției Române din decembrie 1989” au participat Alexandru Grigoriu și Constantin Corneanu, cercetători IRRD, și Ion Calafeteanu, director general adjunct al institutului. Potrivit acestora, victimele din timpul Revoluției nu au apărut doar ca urmare a represiunii regimului comunist. Acestei cauze i se alătură și „nedeplin elucidatul fenomen terorist”. De asemenea, un număr foarte mare de victime a apărut și pe fondul unei lipse de profesionalism a unora dintre cei care gestionau acest context. Potrivit statisticilor IRRD, intervalul 17-22 decembrie 1989 s-au înregistrat 271 de martiri, 22-25 decembrie — 715, după 25 decembrie au fost înregistrate 113 victime, iar fără dată exactă au fost înregistrate alte 67. Astfel, în total, Revoluția din 1989 a avut în total 1.166 de victime în orașele declarate martir: Alba Iulia, Arad, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Hunedoara, Lugoj, Reșița, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara. In Carei s-a inregistrat o singură victimă, un singur „erou” besugó, numitul Boros Ernö, care de atunci a rămas bătut in cap.)

DA.

Aveți perfectă dreptate. Nu este absolut nici o legătură, nici măcar una întâmplătoare, intre cele două evenimente de mai sus.
Doar armele, puștile, revolverele și gloanțele de plumb sau de cauciuc.

de Peter la 22 septembrie 2015 - 19:11

Foarte comunist tov Maries cum ganditi. Adica cine nu este cu noi este impotriva noastra si trebuie tras!
Daca erik isi permite sa aiba alta parere trebuie injurat tiganeste sau poate ca miticii din Bucuresti daca tot locuiti acolo si ati luat obiceiurile de vorbit frumos cu alti oameni care nu seamana cu comunistul Maries.
Felicitari pentru cuvintele folosite in ungureste. Asa ati auzit acasa?

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2015 - 23:37

@Peter cel anαβ

Comunistă este măta, cu neamul si cu tot.
Zicerea aia corectă in limba gadzsó, cu cseresnyemag, face parte din folclorul orășenesc autentic careian, nu este de la mine de acasă. La mine acasă nu se vorbește ungurește, dar prin Carei am mai auzit și un alt cântecel care ți se potrivește la marele fix:
https://www.facebook.com/gabriel.orosz.5/posts/903757989669140

de Peter la 23 septembrie 2015 - 06:57

tov.Maries scrie ce aude pe unde umbla in Carei si apoi foloseste acasa si crede ca ce frumos spune.
Nu toti careienii au placere sa asculte si sa citeasca magariile injuraturile ce scrieti dar fiecare face ce ainvatat sa faca si ce place sa faca si noi intelegem daca altfel nu puteti.

Lasati un comentariu