Ghid pentru suporterii care merg la meciul Ungaria-România

• publicat la: 3 septembrie 2015
Ghid pentru suporterii care merg la meciul Ungaria-România

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a elaborat un ghid pentru suporterii români care intenționează să meargă la Budapesta ca să vadă meciul Ungaria-România.

Ghidul, postat pe site-ul MAE, cuprinde informații privind reglementări vamale, cele mai bune rutele către stadion sau mijloacele de transport în comun cele mai potrivite.

De asemenea, suporterii sunt avertizaţi cu privire la faptul că băuturile alcoolice fabricate artizanal sau cele produse de persoane care nu dețin autorizație corespunzătoare sunt interzise în Ungaria.

MAE amintește că în Ungaria este obligatorie folosirea centurii de siguranță, a scaunului pentru copii și a fazei de întâlnire pe drumurile publice, în afara localităților. De asemenea, legea ungară interzice aparatele anti-radar și de detectare a radarului, stațiile de emisie-recepție, în afara celor autorizate și folosite de transportatori, precum și folosirea telefonului mobil în timpul condusului fără dispozitive „hands-free”.

De asemenea, ghidul cuprinde informații despre asigurarea medicală de călătorie și regimul medical din Ungaria, noteaza cotidianul.ro.

Ungurii debordeaza de optimism inaintea meciului cu Romania, din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Fundasul lui Greuther Furth, Zsolt Korcsmar, sustine ca  nationala  Ungariei se va impune cu 4-0. „Cred ca acest rezultat ne va multumi pe toti”, a spus jucatorul maghiar pe pagina sa de Facebook.
Partida dintre Ungaria si Romania se va disputa vineri, de la ora 21:45, in direct si pe Ziare.com.

Lasati un comentariu