Poliţia ne informează…

• publicat la: 7 septembrie 2015
Poliţia ne informează…

În  data de 06.09.2015,  polițiștii Biroului Rutier Carei l-au depistat în trafic pe V. Mihai, de 30 ani,  din Lucăceni, care conducea pe str. Mihai Viteazul, din Carei,  autoturismul marca Renault în timp avea o alcoolemie  de 0,74 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Mun. Carei unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legal admisă”.

Ieri, în jurul orelor 16,55, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petrești , au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Anuța , de 36 ani, din com. Tiream, despre faptul că doi bărbați din localitate cosesc lucernă de pe o parcela ce aparține familiei sale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.677 lei.

comentarii

de Horia Mărieș la 30 septembrie 2015 - 04:56

Uneori ajungi să te crucești când constați în ce stare de sărăcie lucie generatoare de infracționalitate și în ce stare de cruntă mizerie morală a ajuns țărișoara asta în ultimii 25 de ani.
La 13, 16 si 19 ani niște adolescenți total debusolați din Micula, județul Satu Mare, ajung să ucidă o femeie de 81 de ani pentru niște mărunțis.
Lucrul care mă întristează cel mai mult in toată întâmplarea asta este că ea s-a petrecut în Ardeal, într-o zonă dragă mie și pe care mulți o consideră (total greșit) că ar fi mai „civilizată” decât restul țării, fiindcă ardelenii ar fi mai „oameni” decât moldovenii sau decât miticii-sudiști, pe care ardelenii ii privesc de multe ori cu un aer de nejustificată superioaritate.
Influența, eventual pozitivă și civilizatoare a defunctului imperiului austr-ungar a fost în vremuri de mult apuse.
Mai civilizată pe dracu, ignoranța, lipsa de educație (școală) este ușor de perceput atunci când te afli în zonă.
Ce păzesc părinții, școala și îndeosebi biserica, apoi comunitatea, societatea, guvernul, statul, etc.?
N-am răspunsuri.

Lasati un comentariu