Tânăr din Căpleni accidentat la Carei

• publicat la: 24 septembrie 2015
Tânăr din Căpleni accidentat la Carei

În data de 23.09.2015, în jurul orelor  22,06, V. Szuszana, de 36 ani, din Dindesti, conducând autoturismul marca Fiat Punto, pe str. Calea Mihai Viteazul din Carei, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un motociclu condus regulamentar pe drum prioritar un tânăr de 23 ani, din Căpleni. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Ieri, în juru orelor 11,50, pe b-dul Lucian Blaga a avut loc un accident rutier.

În fapt, H. Gyorgy , de 44 ani, din Satu Mare, conducând motociclu marca Honda, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra motociclului, intrând in coliziune cu un stâlp de pe partea dreapta a direcției de mers. In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au depistat-o în trafic, pe raza localității Domănești,  pe S. Ecaterina, de 43 de ani, din Domănești, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cu ocazia acțiunilor defășurate de către polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, au fost aplicate un număr de 307  sancţiuni contravenționale.

 În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 31 sancţiuni contravenţionale.

Lasati un comentariu