Atacuri informatice la adresa Buletin de Carei

• publicat la: 9 octombrie 2015
Atacuri informatice la adresa Buletin de Carei

Dezvăluirile din Buletin de Carei  despre fraudele si ilegalităţile din primăria Carei nu au rămas fără răspuns. Din păcate, modul de răspunsul  a fost unul specific trupelor de comando, adică atacul, şi mediatic şi pe cale informatică.

In ultimele zile, www.buletindecarei.ro  este supus unor valuri de atacuri informatice după cum ne confirmă si găzuitorul site-ului.  Spre site-ul www.buletindecarei.ro  este directionat un attack de tip wordpress bruteforce attack.

O redacţie mică, dă asemenea  insomnii  primarilor Careiului. Pe cale mediatică, cel care împroaşcă cu noroi în consilierul liberal ce tocmai şi-a anunţat candidatura la Primăria Carei, este  vajnicul mercenar care este finul primarului Kovacs.

Consilierul liberal Ilie Ciută nu este şantajabil, nu este evazionist fiscal şi are o societate de producţie ce funcţionează fără întrerupere din anul 1991, fiind cu plăţile la zi la toate categoriile de impozite şi alte obligaţii ce îi revin. Fapt de neiertat pentru un primar care şi-a falimentat toate firmele deţinute datorită aptitudinilor sale manageriale. Documentele ce atestă calitatea sa de datornic sunt  cât se poate de reale şi de oficiale.

În lipsă de alte forme de combatere a consilierului liberal, site-ul Buletin de Carei ce publică  derularea tuturor şedinţelor de Consiliu Local unde Ilie Ciută ia poziţie şi menţionează toate ilegalităţile din cadrul Primăriei Carei, este atacat constat.

redacţia

comentarii

de Alex. la 9 octombrie 2015 - 17:23

BdeC nu da insomnii nimanui!

de Andrei la 9 octombrie 2015 - 18:05

atunci de ce e luat in vizor de primar daca e asa de linistit si se crede om censtit?
pentru ce mai plateste contracte la fin daca BdeC nu e important pentru ei?

de sfantul la 9 octombrie 2015 - 21:35

B de C isi sace doar iluzii si doreste sa fie „bagat” in seama.

de bulibasa la 9 octombrie 2015 - 22:06

se pare ca si reusete din moment ce primarul a angajat atatia jurnalisti sa faca fata doamnei de la Buletin

de Horia Mărieș la 10 octombrie 2015 - 03:32

@bulibasa la 9 October 2015 – 22:06

Comunicat de presă GN-V din 09/10/2015: „Unul din patru sătmăreni suferă de boli psihiatrice. În mod cert, unul dintre ei este Directorul nostru, finul sas al primașului careian. Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele pentru care au de suferit din aceastâ cauză fidelil noștri cititori”.

de vera la 10 octombrie 2015 - 06:55

un datornic si un betivan isi bat joc de careieni pe banii lor!

de Horia Mărieș la 10 octombrie 2015 - 13:41

Opinia Careianul_ui / 1 minut ago este că “Au şi şvabii careieni mândria lor!”

Iar sasul din el crede că-i poate mani_pula sublimal pe șvabi prin opiniile lui electorale de tot rahatul, îi ia de proști de parcă șvabii careieni n-ar ști să-și vadă numai de intersul lor de azi și de cel de mãine. Șvabii au fost și au rămas pragmatici.

Iar eu cred că finul sas se înșeală amarnic și că-și răcește gura de pomană, chiar dacă este bine plătit pentru treaba asta din banii contribuabililor careieni, prin contracte semnate pe sub masă de către primaș.

de svabu la 10 octombrie 2015 - 16:57

fara noi nu mai prin ungurii consilieri majoritari si nici primar ungur!

de carei la 12 octombrie 2015 - 16:07

dle. ciuta e simplu dece nu facetii plangere la dna….bucurestii sa faca un control adev. la primarie sa vedeti cati mai raman angajatiii…????este suficient un singur dosar sa vedetii cum vomita totiii

de iancsi la 12 octombrie 2015 - 16:33

nici nu trebe sa faca domnu ciuta plangere ca au citit la buletin si deja jeno da cu subsemnatul si cauta deja pijamaua cu dungile verzi ‘
de ce credeti ca a aadus pe alcolistul careiului sa scrie pornografiile despre domnu ciuta ca au crezut ca noi nu o sa vedem ca sunt cercetati pentru cum au batut joc de banii nostrii

de laurentiu la 12 octombrie 2015 - 16:51

va dati seama ce disperat este coldusul orasului daca apeleaza la acest tip de solutii?
desi a trecut prin situatia de a nu avea bani de paine dupa ce invartea diplomate intregi de marci tot nu a invatat minte si nu a mers pe drumul drept.
cu atat mai mult il respectam de domnul consilier Ciuta ca reuseste sa tina calea dreapta desi are si el tentatii destule prin mediile in care se invarte.
la coldus principiile au intrat la apa iar coloana vertebrala a devenit o funie in sac.
ce se aude cu plopii de la Ianculesti si cu bucata de pasune sutita de primarie?

de Horia Mărieș la 12 octombrie 2015 - 23:45

Un cretinică și foarte mare minciunică (Careianul / 16 ore ago) publică opinia lui prețioasă legată de faptul că „prin intermediul cititorilor săi fideli, Opinie de Carei (OdeC) începe să întreacă Buletinul de Carei (BdeC). Sute de careieni accesează zilnic ştirile, interviurile, sondajele şi opiniile publicate pe portalul nostru. La nici trei săptămâni de la apariţie, OdeC a ajuns portalul preferat la locuitorilor acestui municipiu”. Așa o fi dacă zice el, dacă ne minte el, proștii pe care îi mani_pule_ază pot să-l creadă, n-au decât!

Fiindcă noi nu-l credem pe acest panglicar sas fin-de-primaș de nici o culoare, am vrut să-l verificăm, așa, la repezeală.

Prima constatare, site-ul opiniedecarei.com nu este inscris la trafic.ro, deci de acolo nu se pot obține nici un fel de statistici.

În articolul cel lăudăros, dobitocul infatuat ne crede proști, crede că-l lăsăm să ne manipuleze și pe noi, că o să-l lăsăm nepedepsit, ca să ne facă demonstrații false, comparând merele cu perele.

Datele statistice despre BdeC (merele) sunt obținute de pe trafic.ro unde toată lumea are acces liber (vezi și folosește butonul „TRAFIC RANKING” din subsolul acestei pagini), dar datele statistice prezentate in articolul pocitaniei mincinoase pentru OdeC (adică perele) sunt obținute de pe wordpress.com, de la sectiunea de statistici, dar unde n-are acces, și anume doar pe bază de adresă email și parolă, decât șarpele cel veninos cu ochelari pe nas.

Atunci când va măsura cu exact același cântar, atunci o să-i dăm voie măgarului cel nesimțit, neobrăzat și lăudăros să facă comparații statistice de trafic între BdeC (mere) și OdeC (pere).

Până atunci: pofa be, te aljas flaszter koptató tróger, menyjel egyenesen a francba, escrocule!

de Horia Mărieș la 13 octombrie 2015 - 11:52

Careianul Fără Cap / 1 minut ago / „opinează că : ” Ştirea că OdeC începe să bată BdeC a stârnit imediat atacuri din partea comentatorului de casă al distinsei jurnaliste Daniela Ciută. Pentru ca lumea să fie mai bine informată în privinţa impactului real al blogului familial asupra careienilor, demonstrăm cu propriile lor statistici, adică cu materialul clientului, că BdeC este mai citit în Bucureşti şi în Bacău decât în Carei.”

Și asta că BdeC este mai citit in București si in Bacău decât in Carei (n-am verificat, fiindcă eu nu-mi pierd vremea, ca tine, cu căcaturi din astea) este de bine sau de rău, pupincuristule de primaș?

Că n-am prea ințeles din măzgalitura aia a ta de azi.
Oricum, nu te mai chinui să-mi mai explici, fiindcă oricum logica ta miroase de la o poștă a alcool, adică a șliboviță puturoasă.

de cornel la 13 octombrie 2015 - 12:04

prostul inca nu a realiyat ca e mai bine sa fie citit la bucuresti de unde si are controale nasul primar in aceste zile.
de ce se tem de Buletin de Carei daca tot nu are trafic mare? de ce se teme kovacs de domnul Ciuta daca nu e bine vazut in oras cum zice?
eu cred ca de fapt disperarea ca se citeste pana la bucuresti Buletin de Carei impinge nasul si finul la acte diusperate dar sinucigase.
spor la injurat fratilor ca nici nu stiti cat bine faceti consilierului Ciuta

de Horia Mărieș la 13 octombrie 2015 - 13:00

@cornel la 13 October 2015 – 12:04

Prostul nu va realiza niciodată nimic, fiindcă nu-i in stare, fiindcă nu-l duce pur și simplu mintea.

Poate însă că ne va împartăși în curând „opiinii” despre vizita de care pomeniți in postarea Dvs, adică de vizita unora din București puși pe „controale” la Primaria Muncipiului Carei, curioși să vadă la fața locului cåte ceva din matrapazlâcurile primașului, făcute de el și de complicii lui udemeriști mafioso în ultimii 7 ani.

Radio Erevan răspunde cu această ocazie și unei intrebări tembele.

Întrebare: „Ce-i poate determina pe cei din Bucureşti, dar mai ales pe cei din Bacău să citească mai abitir Buletinul de Carei decât pe careieni? Este o întrebarea la care noi Careianul (cel Fără Cap și Minte dar cu opinie) nu putem răspunde.”

Radio Erevan răspunde imbecilului: De aia. Fiindcă ăia din Bucuresți sau din Bacău sunt curioși să afle ce se mai intâmpla prin Carei, fiindcă sunt născuți i crescui in Carei, fiindcă au toi strámosii înmormântați în cimitirele Mesterreszi i Rozalia din Carei, fiindcă sunt mai mult legați de Carei decât niște „vinituri” aterizate in urbe de prin Asauju de Sus sau de prin cine stie ce sătuc aflat în Nagykárly környéké en, cum ar fi de exemplu Cápleniul. De aia, pitecantropule! Meg érteted? Capisci mafioso?

de angela la 13 octombrie 2015 - 13:09

pe trafic la buletindecarei apare clar in fiercare zi ca cel mai citit este tot in carei si ca cititorii sunt mai multi ca la portalurile satmarene care de rusine au ascuns traficul de ochii lumii.
cine nu crede sa faca clik pe butonul trafic din subsol.
mare disperare in tabara tulipano mafiota ca se afla de aventurile financiare de la careii mari.

de galeata la 14 octombrie 2015 - 08:24

Finule, ce faci? Ai vazut ce trafic au aia de la BdeC? Fi atent aici, vizitatori unici: 2052, vizite: 2340, afisari: 4754. Fa ceva. Stai ca prostu si vomezi in buda. Ti-am spus sa nu mai bei atat. Baga ceva cu coana Mita, Rudotel. Sau mai bine, stii ce sa faci? Linge-l pe primar, stii tu cum. Dar ai grija sa nu-l ranesti. Ca se supara dracu’ prostu, si stii cum face? Ne taie macaroana de nu mai avem bani sa ne imbatam astazi.

Lasati un comentariu