Biciclistă accidentată pe strada Iuliu Maniu

• publicat la: 21 octombrie 2015
Biciclistă accidentată pe strada  Iuliu Maniu

Ieri dimineață, în jurul orei 07.15, polițiștii careieni au fost sesizați despre faptul că, la Spitalul Municipal Carei, se află o persoană de sex feminin, care ar fi fost victima unui accident de circulație.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, circula cu bicicleta pe strada Iuliu Maniu, din Carei, iar la intersecția  cu strada 1 Decembrie 1918, a fost accidentată de un autovehicul, pe fondul neacordării priorității de trecere.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistei, care a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.
Oamenii legii au demarat imediat activitățile pentru identificarea acestuia, fiind depistat, în foarte scurt timp, în persoana numitului Tibor K. , din județul Bihor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, atât lui cât și biciclistei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
La data de 20 octombrie a.c.,ora 16.00, pe DJ 108L, în afara localității Carei, județul Satu Mare a avut loc un accident de circulație.
La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri careieni, care au stabilit că evenimentul s-a produs, în următoarele împrejurări: Iosif S. a condus   autoturismul marca Audi, și având alte preocupări în timp ce conducea, a intrat în coliziune cu un stâlp de beton, aflat în afara părții carosabile.
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere, din autoturism, în vârstă de 23 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
În cursul zilei de ieri, numitul Gheorghe G., implicat în accidentul rutier produs la data de 19.10.2015, pe raza municipiului Satu Mare, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane și care a părăsit locul producerii evenimentului fără încuviințarea polițiștilor, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

comunicat IJP

Lasati un comentariu